Anvelopa CHENGSHAN sportcat csc801 155/70R13 75T pentru autoturisme este o anvelopa de Vara. Anvelopele de vara au un comportament foarte bun pe asfalt uscat sau umed, dar nu sunt recomandate pe carosabil acoperit de gheata sau zapada. Fiind proiectate sa reziste la temperaturile ridicate din perioada verii, vor deveni mult prea rigide la temperaturi mai mici de 7°C. Rigiditatea anvelopelor scade aderenta si afecteaza gradul de manevrabilitate al masinii.

Indicele de viteza al anvelopei de Vara CHENGSHAN este T. Acest indice confirma ca anvelopa poate rula pe autovehicule o viteza maxima de 190 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 75. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 387 kg pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de consum este D. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Intre o anvelopa cu clasa B si o alta din clasa C, consumul de combustibil creste cu aproximativ 1 litru la fiecare 1000 km parcursi.

Indicele de aderenta al anvelopei este C. Acest tip de anvelope va avea o distanta de franare pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h, mai mare decat clasele superioare. Intre o anvelopa din clasa de franare C si alta din clasa E este o diferenta de aproximativ 9 metri, contribuind astfel, la o siguranta mai mare a soferului si participantilor din trafic.

Anvelope CHENGSHAN

    Primul pneu radial pentru masini al producatorului CHENGSHAN a aparut in anul 1988. In urmatorii ani producatorul s-a dezvoltat foarte mult primind numeroase certificari precum CCC, ISO9001/16949, QS9000, INMETR, DOT, GCC si multe altele.    Producatorul chinezesc de-a lungul evolutiei, a investit o multime de resurse in crearea anvelopelor dorite de client, astfel incercand totodata sa ajunga printre cele mai mari companii producatoare de pneuri.    Anvelopele CHENGSHAN, vin cu o multitudine de modele si diminesiuni fie ca sunt cauciucuri de vara sau iarna, la un pret foarte bun. Prin forma lor gandita de producator si ingineri, au reusit sa creeze un pneu care este din puncte de vedere calitativ destul de bun. Siguranta oferita de acestea la drum lung si durabilitatea anvelopelor determina pentru producatorul chinez marele lui avantaj. Totusi, prin forma umerilor si prin testele facute de acestia pe anvelope, a rezultat de asemenea si un spatiu de franare neasteptat de bun.     Producatorul CHENSHAN, incearca din rasputeri sa dezvolte productia in intreaga lume si sa se modeleze in functie de dorintele fiecarui client. Astfel preturile acestor anvelope sunt inca destul de mici, incat achizitionarea lor sa nu lipseasca.
SPECIFICATII
Atribut Valoare
Cod produs: #189222
EAN: 6970310400750
Tip produs: anvelopa
Anotimp: Vara
Brand: CHENGSHAN
Profil: SPORTCAT CSC801
Latime: 155
Inaltime: 70
Raza: 13
Indice incarcare: 75 = pana la 387 kg per anvelopa
Indice viteza: T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta: C
Indice consum: D
Nivel de zgomot: 70 dB
Tehnologie RunFlat: Nu
Tehnologie Ranforsat: Nu
Tip masina: Turisme
Timp de livrare: livrare 2/3 zile  
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo