Anvelopa GITI winter w2 185/60R15 88T pentru autoturisme este o anvelopa de Iarna. Fiind confectionate dintr-un cauciuc mai moale care isi pastreaza proprietatile la temperaturi scazute, anvelopele de iarna garanteaza tractiune si aderenta sporita in conditii meteo vitrege, pe temperaturi scazute. Profilele lor sunt concepute pentru a dispersa eficient apa cand se ruleaza pe carosabil umed, in acelasi timp asigurand aderenta pe zapada sau noroi. Lamelele prezente pe trenul de rulare impiedica cat mai mult patinarea rotilor la contactul cu stratul de gheata sau zapada.

Indicele de viteza al anvelopei de Iarna GITI este T. Acest indice confirma ca anvelopa poate rula pe autovehicule o viteza maxima de 190 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 88. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 560 kg pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de consum este D. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Intre o anvelopa cu clasa B si o alta din clasa C, consumul de combustibil creste cu aproximativ 1 litru la fiecare 1000 km parcursi.

Indicele de aderenta al anvelopei este B. Acest tip de anvelope va avea o distanta de franare pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h, mai mare decat clasele superioare. Intre o anvelopa din clasa de franare B si alta din clasa E este o diferenta de aproximativ 13.5 metri, contribuind astfel, la o siguranta mai mare a soferului si participantilor din trafic.

Anvelope GITI

    Giti este o companie din Singapore cu sediul central, cu opt fabrici de productie, peste 32.000 de angajati la nivel mondial si distributie pe o piata a peste 130 de tari. Incepand cu anul 2017, Giti este clasata ca o companie de productie de anvelope, pe locul 11 din lume, bazata pe venituri.    Soferii din ziua de astazi cauta siguranta, o viata lunga a benzii de rulare, economii de combustibil si servicii care fac calatoriile mai usoare.  In fiecare zi, anvelopele Giti se rostogolesc pe milioane de vehicule din intreaga lume.    Producatorul Giti a fost intotdeauna condus sa asculte cu atentie nevoile clientilor si sa inteleaga nevoile lor, conditiile meteorologice locale, infrastructura, modelele de utilizare a vehiculelor, obiceiurile de conducere si asteptarile legate de autovehicule. Prin utilizarea acestei intelegeri si combinarea acesteia cu cele mai avansate tehnologii de cercetare si dezvoltare, Giti  este capabil sa ofere o anvelopa tehnologica cu un echilibru unic de performanta si pret care depasesc cu mult asteptarile clientilor.     Producatorul GITI a ajuns in pozitia de fata prin dedicarea totala a membrilor echipei sale, si prin investitiile facute pentru ca anvelopele sa devina de cea mai mare calitate.
SPECIFICATII
Atribut Valoare
Cod produs: #7464027
EAN: 6932877128423
Tip produs: anvelopa
Anotimp: Iarna
Brand: GITI
Profil: WINTER W2
Latime: 185
Inaltime: 60
Raza: 15
Indice incarcare: 88 = pana la 560 kg per anvelopa
Indice viteza: T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta: B
Indice consum: D
Nivel de zgomot: 68 dB
Tehnologie RunFlat: Nu
Tehnologie Ranforsat: Nu
Tip masina: Turisme
Timp de livrare: livrare 24/48 ore  
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo