Anvelopa GITI van hd1 205/75R16 113R pentru autoturisme este o anvelopa de Vara. Anvelopele de vara au un comportament foarte bun pe asfalt uscat sau umed, dar nu sunt recomandate pe carosabil acoperit de gheata sau zapada. Fiind proiectate sa reziste la temperaturile ridicate din perioada verii, vor deveni mult prea rigide la temperaturi mai mici de 7°C. Rigiditatea anvelopelor scade aderenta si afecteaza gradul de manevrabilitate al masinii.

Indicele de viteza al anvelopei de Vara GITI este R. Acest indice confirma ca anvelopa poate rula pe autovehicule o viteza maxima de 170 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 113. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 1150 kg pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de consum este A. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Intre o anvelopa cu clasa B si o alta din clasa C, consumul de combustibil creste cu aproximativ 1 litru la fiecare 1000 km parcursi.

Indicele de aderenta al anvelopei este A. Acest tip de anvelope va avea o distanta de franare pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h, mai mare decat clasele superioare. Intre o anvelopa din clasa de franare A si alta din clasa E este o diferenta de aproximativ 18 metri, contribuind astfel, la o siguranta mai mare a soferului si participantilor din trafic.

Anvelope GITI

    Giti este o companie din Singapore cu sediul central, cu opt fabrici de productie, peste 32.000 de angajati la nivel mondial si distributie pe o piata a peste 130 de tari. Incepand cu anul 2017, Giti este clasata ca o companie de productie de anvelope, pe locul 11 din lume, bazata pe venituri.    Soferii din ziua de astazi cauta siguranta, o viata lunga a benzii de rulare, economii de combustibil si servicii care fac calatoriile mai usoare.  In fiecare zi, anvelopele Giti se rostogolesc pe milioane de vehicule din intreaga lume.    Producatorul Giti a fost intotdeauna condus sa asculte cu atentie nevoile clientilor si sa inteleaga nevoile lor, conditiile meteorologice locale, infrastructura, modelele de utilizare a vehiculelor, obiceiurile de conducere si asteptarile legate de autovehicule. Prin utilizarea acestei intelegeri si combinarea acesteia cu cele mai avansate tehnologii de cercetare si dezvoltare, Giti  este capabil sa ofere o anvelopa tehnologica cu un echilibru unic de performanta si pret care depasesc cu mult asteptarile clientilor.     Producatorul GITI a ajuns in pozitia de fata prin dedicarea totala a membrilor echipei sale, si prin investitiile facute pentru ca anvelopele sa devina de cea mai mare calitate.
SPECIFICATII
Atribut Valoare
Cod produs: #7463942
EAN: 6943829513648
Tip produs: anvelopa
Anotimp: Vara
Brand: GITI
Profil: VAN HD1
Latime: 205
Inaltime: 75
Raza: 16
Indice incarcare: 113 = pana la 1150 kg per anvelopa
Indice viteza: R = pana la 170 km/h in siguranta
Indice aderenta: A
Indice consum: A
Nivel de zgomot: 69 dB
Tehnologie RunFlat: Nu
Tehnologie Ranforsat: Nu
Tip masina: Turisme
Timp de livrare: livrare 24/48 ore  
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo