Rosava Itegro

185/65R15 88H

ROSAVA ITEGRO 185/65R15 88H

Marime: 185/65R15 88H

Index viteza: H = max. 210 km/h

Index incarcare: 88 = max. 560 kg

Sezon: ROSAVA ITEGRO 185/65R15 88H Vara

E
B
71 dB

2/5

153.27 RON

179.33 RON

Indisponibil

livrare 24/48 ore  

Plati securizate

Livrare rapida

Produse de calitate

Consiliere tehnica

# pret mai mic
Indice de aderenta: B Indice de consum: E Nivel de zgomot: 71 dB

146.84 RON

livrare 24/48 ore  

Vezi detalii

Stoc suficient

Anvelopa ROSAVA ITEGRO 185/65R15 88H pentru autoturisme este o anvelopa de Vara. Anvelopele de vara au un comportament foarte bun pe asfalt uscat sau umed, dar nu sunt recomandate pe carosabil acoperit de gheata sau zapada. Fiind proiectate sa reziste la temperaturile ridicate din perioada verii, vor deveni mult prea rigide la temperaturi mai mici de 7°C. Rigiditatea anvelopelor scade aderenta si afecteaza gradul de manevrabilitate al masinii.

Indicele de viteza al anvelopei de Vara ROSAVA este H. Acest indice confirma ca anvelopa poate rula pe autovehicule o viteza maxima de 210 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 88. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 560 kg pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de consum este E. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Intre o anvelopa cu clasa B si o alta din clasa C, consumul de combustibil creste cu aproximativ 1 litru la fiecare 1000 km parcursi.

Indicele de aderenta al anvelopei este B. Acest tip de anvelope va avea o distanta de franare pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h, mai mare decat clasele superioare. Intre o anvelopa din clasa de franare B si alta din clasa E este o diferenta de aproximativ 13.5 metri, contribuind astfel, la o siguranta mai mare a soferului si participantilor din trafic.

    Compania de anvelope Belotserkovsky, care este o societate pe actiuni private a producatorului ROSAVA, produce din 1972. In prezent, JSC ROSAVA este cel mai mare producator de pneuri din Ucraina, una dintre cele mai importante companii producatoare de produse de inalta calitate dintre tarile estice.    Este o companie ce utilizeaza cea mai inalta tehnologie si este un producator care utilizeaza standarde si principii de management moderne la locul de munca. Gama larga de pneuri a producatorului ROSOVA contine  peste 150 de dimensiuni standard si este produsa pentru automobile, camioane usoare, vehicule comerciale, masini agricole si de constructii de drumuri.    Producatorul ucrainean de pneuri este in curs de dezvoltare, si cu scopul de eficientiza productia si calitatea anvelopelor, investeste resurse considerabile in modernizarea produselor, tehnologii noi, si ca rezultat, compania a fost in masura sa aprovizioneze piata din Ucraina si, de asemenea, pietele din peste 60 de tari din intreaga lume cu anvelope de generatiile noi, iar standardele europene de calitate respecta cerintele ridicate de siguranta, confort si mediu..     Calitatea ridicata a produselor JSC ROSAVA a fost confirmata de numeroase premii nationale si internationale. Compania a castigat mai mult de 50 de premii.
SPECIFICATII
Atribut Valoare
Cod produs: #24091
EAN: 4823100300315
Tip produs: anvelopa
Anotimp: Vara
Brand: ROSAVA
Profil: ITEGRO
Latime: 185
Inaltime: 65
Raza: 15
Indice incarcare: 88 = pana la 560 kg per anvelopa
Indice viteza: H = pana la 210 km/h in siguranta
Indice aderenta: B
Indice consum: E
Nivel de zgomot: 71 dB
Tehnologie RunFlat: Da
Tehnologie Ranforsat: Da
Tip masina: Turisme
Timp de livrare: livrare 24/48 ore  
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele