Anvelopa TRIANGLE reliaxtouring te307 175/65R14 82T pentru autoturisme este o anvelopa de Vara. Anvelopele de vara au un comportament foarte bun pe asfalt uscat sau umed, dar nu sunt recomandate pe carosabil acoperit de gheata sau zapada. Fiind proiectate sa reziste la temperaturile ridicate din perioada verii, vor deveni mult prea rigide la temperaturi mai mici de 7°C. Rigiditatea anvelopelor scade aderenta si afecteaza gradul de manevrabilitate al masinii.

Indicele de viteza al anvelopei de Vara TRIANGLE este T. Acest indice confirma ca anvelopa poate rula pe autovehicule o viteza maxima de 190 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 82. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 475 kg pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de consum este C. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Intre o anvelopa cu clasa B si o alta din clasa C, consumul de combustibil creste cu aproximativ 1 litru la fiecare 1000 km parcursi.

Indicele de aderenta al anvelopei este C. Acest tip de anvelope va avea o distanta de franare pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h, mai mare decat clasele superioare. Intre o anvelopa din clasa de franare C si alta din clasa E este o diferenta de aproximativ 9 metri, contribuind astfel, la o siguranta mai mare a soferului si participantilor din trafic.

Anvelope TRIANGLE

    Fost cunoscut sub numele de Fabrica de cauciuc Shandong infiintata in 1976, Triangle Tire Co. Ltd. a fost creata in 2001. Ca lider al industriei de anvelope din China, gama sa de produse acopera anvelope comerciale, anvelope pentru pasageri, anvelope radiale OTR si anvelope OTR jumbo, etc. Pana in prezent, capacitatea sa anuala de productie a ajuns la 22 de milioane de unitati.    Anvelopele Triangle adera la principiul de a face progresul in domeniul stiintei si al tehnologiei ca orientare, Inovarea proprie ca forta motrica a dezvoltarii, consolideaza avantajele competitive principale ale producatorului TRIANGLE, de asemenea si-a construit astfel de platforme de cercetare si dezvoltare precum centrul de dezvoltare tehnologica la nivel national, laboratorul national de proiectare a anvelopelor si procesul de fabricatie , si centrul american de cercetare.    Triangle Tire Co. Ltd. a fost certificata in peste 60 de tari din intreaga lume, printre aceste certficiare se regasesc inclusiv CCC, ECE, DOT, E-SOUND, INMETRO, LATU, GSO, SNI si aaa mai departe.     Pana in prezent, grupul Triangle a obtinut 354 brevete, dintre care 330 brevete nationale, 24 brevete straine si 52 brevete de inventie. Aceste informatii propulseaza producatorul TRIANGLE la un alt nivel.
SPECIFICATII
Atribut Valoare
Cod produs: #7463550
EAN: 6959753232265
Tip produs: anvelopa
Anotimp: Vara
Brand: TRIANGLE
Profil: RELIAXTOURING TE307
Latime: 175
Inaltime: 65
Raza: 14
Indice incarcare: 82 = pana la 475 kg per anvelopa
Indice viteza: T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta: C
Indice consum: C
Nivel de zgomot: 70 dB
Tehnologie RunFlat: Nu
Tehnologie Ranforsat: Nu
Tip masina: Turisme
Timp de livrare: livrare 24/48 ore  
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo