Anvelope auto

Anvelope 165/50 R15 - Alege din cele 2 produse

Gama variata de la producatori de top

Filtru
Aderenta
Consum
Latime
Inaltime
Raza
Incarcare
Viteza
Anotimp
Brand
Tip masina
Zgomot
Runflat
Ranforsat

Anvelope 165 / 50 R15 – aliati de nadejde indiferent de anotimp

Anvelopele de vara 165 / 50 R15 sunt create pentru a rezista in sezonul cald pe asfaltul incins. Indiferent de temperaturi, aceste cauciucuri 165 / 50 R15 asigura performanta ridicata. Caracteristicile si eficienta sunt maximizate de producatori pentru a-ti oferi siguranta si confort, indiferent de drumurile uscate sau umede pe care vei circula. 

In timpul iernii, anvelopele 165 / 50 R15 isi fac cel mai bine treaba cand temperatura este cel putin sub 7 grade Celsius. Drumurile inzapezite parca sunt mai sigure, forta de frecare este mult superioara fata de cea a anvelopelor de vara folosite iarna, iar aceste lucruri ofera confort.

Pentru investitii pe termen lung, poti alege oricand anvelopele all season 165 / 50 R15. Caracteristicile lor combina nevoile de eficienta si siguranta ale anvelopelor de iarna si de vara, insa pe toata durata anului. 

Cauciucuri 165 / 50 R15 – drumuri fara griji 

Cauciucurile 165 / 50 R15 au blocuri rare cu multe rizuri. Datorita acestei pozitionari si constructii, acestea au o capacitate crescuta de a tine sub control zapada care intra sub roti. Astfel, ofera aderenta si, cel mai important, siguranta pe drum.

Materialul din care sunt facute anvelopele de iarna 165 / 50 R15 difera de materialul folosit pentru crearea celor de vara. Daca primele sunt facute sa reziste si sa nu devina casante la inghet, cele din urma sunt mult mai flexibile si facute sa reziste la orice temperature ridicate.

Pentru a indeplini nevoile masinii tale in materie de anvelope, te asteptam sa cauti pe site exact cee ace ti se potriveste.

Pagina:
          1 / 1          
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo