Anvelope auto

Anvelope 205/75 R16c - Alege din cele 93 produse

Gama variata de la producatori de top

Filtru
Aderenta
Consum
Latime
Inaltime
Raza
Incarcare
Viteza
Anotimp
Brand
Tip masina
Zgomot
Runflat
Ranforsat
Vino in service-urile noastre!

 205/75 R16C - o alegere sigură pentru orice drum 

 Anvelopele 205/75 R16C sunt cauciucuri de calitate superioară, concepute pentru a se potrivi pe jante de dimensiunea R16C. Pneurile 205/75 R16C sunt ideale pentru vehicule comerciale și utilitare datorită caracteristicilor lor durabile și performanțelor excelente pe drumurile asfaltate și neasfaltate. Cu dimensiunea 205/75 R16C, aceste anvelope oferă o stabilitate remarcabilă și o aderență excelentă în diverse condiții de conducere. Designul lor avansat asigură o distribuție uniformă a greutății și o rezistență sporită la uzură, ceea ce contribuie la o durată de viață mai lungă, indiferent că alegi anvelope de vară, anvelope de iarnă sau anvelope all season.

Indiferent de condițiile meteo, anvelopele 205/75 R16C oferă o performanță fiabilă și siguranță sporită în timpul frânării și virajelor. Profilul adânc al benzii de rulare asigură o evacuare eficientă a apei și a noroiului, ceea ce reduce riscul de acvaplanare și mărește tracțiunea în teren umed.

 Cauciucuri 205/75 R16C - ce trebuie să știi despre ele 

Având în vedere că dimensiunea este 205/75 R16C, aceste cauciucuri sunt concepute să ofere un echilibru perfect între confortul la rulare și manevrabilitatea precisă a vehiculului. Ele sunt o alegere excelentă pentru proprietarii de vehicule comerciale, care caută să îmbine eficiența consumului de carburant cu performanțe solide pe șosea. Prin urmare, anvelopele 205/75 R16C sunt o opțiune ideală pentru șoferii care au nevoie de rezistență, aderență și manevrabilitate pentru vehiculele lor comerciale și utilitare, iar tu poți alege din toate dimensiunile de anvelope de pe e-roti.ro. Indiferent dacă este vorba de transport de marfă sau de pasageri, pneurile 205/75 R16C se vor ridica la înălțimea așteptărilor și vor oferi o experiență de conducere plăcută și sigură pe parcursul întregii lor durate de utilizare. 

Pagina:
          1 / 5          
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo