Anvelope auto

Anvelope 255/30 R19 - Alege din cele 28 produse

Gama variata de la producatori de top

Filtru
Aderenta
Consum
Latime
Inaltime
Raza
Incarcare
Viteza
Anotimp
Brand
Tip masina
Zgomot
Runflat
Ranforsat

TOP PREMIUM

943.53 RON

1198.28 RON

Stoc suficient

livrare 5/7 zile  

Adauga in cos
Vino in service-urile noastre!

 255 30 r19 - pentru experiente de condus fara compromisuri 

 Anvelopele 255 30 r19 cuprind o gama larga de caracteristici si utilizari pentru diferite tipuri de autovehicule si conditii de condus. Cu o latime de 255 mm, acestea ofera o suprafata de contact mare cu soseaua. Acest lucru imbunatateste aderenta si manevrabilitatea. Raportul scazut dintre inaltimea profilului si latimea anvelopei (30) indica faptul ca profilul anvelopelor este mai mic. Acest lucru ofera o manevrabilitate superioara si stabilitate in viraje. 

 Cauciucurile 255 30 r19 sunt adesea folosite pe autovehicule de performanta datorita caracteristicilor lor. Ele ofera o manevrabilitate precisa si raspuns rapid la volan, ceea ce le face potrivite pentru condusul sportiv. Datorita diametrului mare al jantelor, anvelopele 255 30 r19 pot imbunatati aspectul estetic al masinii, oferind un aspect sportiv si elegant. 

 Anvelope 255 30 r19 - performanta maxima pe drumurile urbane 

 Modelul 255/30/r19 este proiectat sa se potriveasca cu jante de dimensiuni mari, ceea ce ofera flexibilitate in ceea ce priveste optiunile de jante disponibile pentru a personaliza aspectul vehiculului. Este important de mentionat ca anvelopele 255 30 r19 sunt, in general, concepute pentru autovehiculele sportive si de performanta, iar avantajele lor vor fi mai pronuntate in aceste contexte. Cu toate acestea, selectarea produselor potrivite trebuie sa tina cont de tipul de autovehicul, stilul de condus, conditiile meteorologice locale si preferintele personale ale soferului. 

 Dimensiunile 255/30/r19 sunt disponibile pentru toate cele trei tipuri de anvelope, mai precis: anvelope de vara, anvelope de iarna sau anvelope all season. Tinand cont de recomandarile producatorului autovehiculului pe care il conduci, poti alege cauciucurile 255 30 r19 care se potrivesc nevoilor tale, asigurandu-ti astfel siguranta si performanta masinii pe tot parcursul anului. 

Pagina:
          1 / 2          
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo