Contul meu

Intra acum in contul tau

Ti-ai uitat parola?

Nu ai inca un cont?

Creeaza un cont
NOU! De acum iti poti face o programare la vulcanizarile noastre din Bucuresti si Pitesti chiar aici

Coşul tău este gol!

Serviciu clienti

0727.347.488

Livrare Gratuita

Livrarea se face de catre Fan Courier in termen de 24-72 ore pentru anvelopele din stoc.Termenul de livrare variaza in functie de ora la care se face comanda si nivelul comenzilor.

Costuri de transport:

- transport este GRATUIT la achizitionarea de minim 600 lei/comanda anvelope de turisme si jante*

- taxa transport este  de 20 RON /comanda TVA inclus. Se achita de catre client la primirea produselor. Valoarea totala a comenzii se comunica de catre agentii de vanzari e-Roti.ro

-nu se livreaza gratuit produsele achizitionate cu plata in rate, pentru acestea costul de livrare este de 10 RON/anvelopa/janta

*pentru a putea beneficia de transport gratuit contravaloarea comenzii trebuie achitata numerar la livrare sau prin ordin de plata si localitatea de livrare sa fie in aria de acoperire Fan Courier fara km. suplimentari. Daca localitatea de livrare are km. suplimentari, puteti opta pentru plata km. suplimentari sau ridicare anvelopelor de la sediile Fan Courier.

e-Roți este un brand romanesc prezent pe piata inca din anul 2011. Caliatea serviciilor precum si seriozitatea personalului nostru ne-au adus in top. Am vandut peste 100 000 de anvelope in acest timp si am multumit peste 30 000 de clienti. Comercializam toate marcile de anvelope! Livrarea dureaza intre 24 si 72 de ore.

Consiliere tehnica

  • Consultantii e-roti.ro  sunt gata sa va ofere raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti

  • Puteti suna zilnic intre orele 09:00 - 19:00

  • Citeste mai mult...

Despre montaj

Montajul de anvelope sau jante se poate face optional in service-ul noastru din Pitesti. Costurile pentru montat si echilibrat sunt 15 RON / roata pentru roti intre 12" si 15", 20 RON / roata pentru roti intre 16" si 18" si 25 RON / roata pentru roti intre 19" si 22".

Citest mai mult...

Cum platesti

RAMBURS (numerar la curier)

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

Pentru persoanele juridice limita de plata est

Citeste mai mult...