Contul meu

Intra acum in contul tau

Ti-ai uitat parola?

Nu ai inca un cont?

Creeaza un cont
NOU! De acum iti poti face o programare la vulcanizarile noastre din Bucuresti si Pitesti chiar aici

Coşul tău este gol!

Serviciu clienti

0727.347.488

Despre Noi

                
         e-roti.ro este un magazin online de anvelope creat si dezvoltat din dorinta de a imbunatati comertul online pe acest sector si de a le oferi clientilor nostri o experienta online placuta si eficienta. Ne-am propus sa vindem anvelope low budget si anvelope premium de la majoritatea producatorilor de cauciucuri la un pret accesibil si cu servicii auxiliare special concepute pentru client. Usurinta cu care puteti achizitiona anvelopele noastre, diversitatea modalitatilor de plata din care puteti alege, si calitatea informatiilor prezentate pe site-ul  www.e-roti.ro  , sunt elemente cheie ce garanteaza profesionalismul serviciilor noastre.              
          
                  Servicii oferite
 • gama variata de anvelope low cost si anvelope premium de la majoritatea producatorii de anvelope
 • consultanta gratuita
 • consiliere specializata, asigurata de un personal foarte bine pregatit si instruit
 • servicii de transport gratuite
 • calitate ireprosabila pentru toate produsele comercializate
 • servicii de garantie
 • termene livrare foarte scurte
 • preturi foarte competitive indiferent de anotimp
 • oferte promotionale pe tot parcursul anului

           Societatea comerciala PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L. a fost infiintata in iunie 2013, este o societate comerciala cu raspundere limitata si isi desfasoara activitate in conformitate cu legile romane si cu prevederile acestui stat. Societatea comerciala PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L. are o durata de functionare nelimitata, cu incepere de la data inmatricularii ei la Registrul Comertului, unde a fost inmatriculata sub nr. J3/581/2013. Codul Unic de Inregistrare al societatii este RO31562505, capitalul social este de 400.00 lei iar activitatea se desfasoara la punctul de lucru din str. DUMBRAVEI NR 26,Pitesti,Arges. PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L. are ca obiect principal de activitate Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, conform codului CAEN 4791.   

         E-roți.ro intelege nevoia unor servicii de calitate in domeniul comertului online cu anvelope si in fiecare zi imbunatatim continuu activitatea si servicile pe care vi le oferim. Lipsa experientei si a cunostiintelor pe care o au unii utilizatori in alegerea, utilizarea si depozitatea unei anvelope determina producatorii de anvelope sa foloseasca tehnici de vanzare care sa atraga atentia de la importanta calitatatii unei anvelope.

 

e-Roți este un brand romanesc prezent pe piata inca din anul 2011. Caliatea serviciilor precum si seriozitatea personalului nostru ne-au adus in top. Am vandut peste 100 000 de anvelope in acest timp si am multumit peste 30 000 de clienti. Comercializam toate marcile de anvelope! Livrarea dureaza intre 24 si 72 de ore.

Consiliere tehnica

 • Consultantii e-roti.ro  sunt gata sa va ofere raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti

 • Puteti suna zilnic intre orele 09:00 - 19:00

 • Citeste mai mult...

Despre montaj

Montajul de anvelope sau jante se poate face optional in service-ul noastru din Pitesti. Costurile pentru montat si echilibrat sunt 15 RON / roata pentru roti intre 12" si 15", 20 RON / roata pentru roti intre 16" si 18" si 25 RON / roata pentru roti intre 19" si 22".

Citest mai mult...

Cum platesti

RAMBURS (numerar la curier)

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

Pentru persoanele juridice limita de plata est

Citeste mai mult...