Promotie Dunlop


 Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de promotia Dunlop:

1. Cumpara 4 anvelope de vara marca Dunlop din categoriile Turisme si 4x4/SUV de la e-roti.ro

2. Completeaza formularul pentru anvelope Dunlop de aici. Toate campurile sunt  obligatorii , inclusiv incarcarea copiei facturii.

3. Primesti voucherul la domiciliu, in termen de 30 de zile calendaristice de la incheierea promotiei, prin curierat rapid.

Inregistrarea pe site-urile campaniei se poate face pana la data limita 15.03.2022,  cu conditia ca data achizitiei inscrisa pe factura sa se incadreze in perioada campaniei  15.03.2022  – 30.04.2022


Premiul oferit:

In cadrul acestei promotii, premiile oferite constau in:

1. Voucher Emag cu valoare de 250 lei, pentru achizitia de 4 anvelope de vara sau all seasons Dunlop cu diametrul mai mare sau egal cu 17 inch.

2.  Voucher Emag cu valoare de 50 lei, pentru achizitia de 4 anvelope de vara sau all seasons Dunlop cu diametrul mai mic sau egal cu 16 inch.


 Cine poate participa la promotie:

Campania promotionala este deschisa atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, acestea din urma fiind limitate la participarea in promotie cu un singur set de 4 anvelope de vara.

Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele