Promotie Goodyear

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de promotia Goodyear:

1. Cumpara 4 anvelope de iarna marca Goodyear din categoriile Turisme si 4x4/SUV de la e-roti.ro

2. Completeaza formularul pentru anvelope Goodyear de aici. Toate campurile sunt  obligatorii , inclusiv incarcarea copiei facturii.

3. Primesti voucherul la domiciliu, in termen de 30 de zile calendaristice de la incheierea promotiei, prin curierat rapid.

Inregistrarea pe site-urile campaniei se poate face pana la data limita 15.03.2022,  cu conditia ca data achizitiei inscrisa pe factura sa se incadreze in perioada campaniei  15.10.2022  – 30.11.2022


Premiul oferit:

In cadrul acestei promotii, premiile oferite constau in:

1. Voucher de combustibil cu valoare de 300 lei, pentru achizitia de 4 anvelope de iarna sau all seasons Goodyear cu diametrul mai mare sau egal cu 17 inch.

2.  Voucher de combustibil cu valoare de 100 lei, pentru achizitia de 4 anvelope de iarna sau all seasons Goodyear  cu diametrul mai mic sau egal cu 16 inch.


 Cine poate participa la promotie:

Campania promotionala este deschisa atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, acestea din urma fiind limitate la participarea in promotie cu un singur set de 4 anvelope de iarna.


 
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo