Contul meu

Intra acum in contul tau

Ti-ai uitat parola?

Nu ai inca un cont?

Creeaza un cont

Coşul tău este gol!

Serviciu clienti

0727.347.488

Pentru a cauta o janta,apasati pe categoria jante,apoi selectati tipul de janta dorit ( aliaj sau otel) dupa care selectati marca autoturismului dumneavoastra,modelul si motorizarea.

Dupa aceasta selectie se vor afisa jantele cautate de dumnevoastra care pot fi comandate telefonic sau online.

Avelopele vandute pe site sunt avelope noi?

Mergi sus

Toate anvelopele comercializate pe site-ul nostru sunt anvelope noi. Vin insotie de certificat de garantie si factura fiscala. Termenul de garantie este de 3 ani de zile.

Mentionam ca anvelopele comercializate de noi nu au vechime mai mare de un an de la data productiei pana in momenul cand sunt vandute!

Ce reprezinta indicele de viteza si cel de greutate?

Mergi sus

Indicele de viteaza si greutate este o caracteristica a anvelopei prin care putem afla viteza maxima pe care o suporta aceasta, precum si greutatea care poate fi incarcata !

Anvelopele mele sunt uzate, cand trebuie sa le inlocuiesc?

Mergi sus

Orice anvelopa trebuie inlocuita atunci cand a ajuns la o vechime mai mare de 10 ani,chiar daca mai se mai poate rula cu ea,deoarece cauciucul se crapa si se pot provoca evenimente neplacute.

Cum recunosc daca anvelopa este silentioasa?

Mergi sus

Ne putem da seama daca o anvelopa este silentioasa sau nu dupa numarul de decibeli (dB) pe care ii are in eticheta europena corespunzatoare ei.

Conform etichetarii acolo putem gasi si informatii legate de adrenta pe carosabil umed precum sau de consumul de combustibil.

Care sunt functiile unei anvelope?

Mergi sus

In actuale conditiile in care anvelopele si autovehiculele au atins un inalt grad de perfectionare, automobilistii ajung sa uite ca anvelopa este unicul punct de contact al masinii cu drumul si din punctul

acesta de vedere, cauciucurile trebuie sa indeplineasca anumite roluri cuma ar fi directionarea, transportul de greutate, amortizarea, rularea, transmiterea eforturilor, fiabilitatea.

Care este structura unei anvelope?

Mergi sus

O anvelopa reprezinta o imbinarea de o mare precizie a unor diferite materiale cu proprietati foarte diverse. Astfel, o anvelopa este compusa din urmatoarele elementele:

 1. talonul: serveste la fixarea anvelopei pe janta
 2. tringle: are rolul de a strange anvelopa pe janta - poate rezista fara risc de rupere pana la 1800Kg
 3. carcasa inferioara: este compusa din fibre textile subtiri (cca. 1400) dispuse sub forma de arcuri de cerc lipite de cauciuc. Aceste fibre au un rol primordial in structura anvelopei si-i vor permite sa reziste la presiune - fiecare fibra poate rezista unei forte de 15Kg
 4. carcasa superioara: este armata cu cabluri foarte subtiri si rezistente din otel. Acestea se intretaie si sunt lipite unele de celelalte formand impreuna cu fibrele textile ale carcasei interioare forme triunghiulare nedeformabile. Aceasta triangulare confera rigiditate exteriorului anvelopei.
 5. carcasa exterioara: permite anvelopei pastrarea unui profil stabil chiar si la viteze mari si are rolul de a preveni incalzirea anvelopei. Este intarita de regula cu fibre de nylon dispuse perpendicular fata de carcasa interioara in sensul circumferintei pentru a nu se alungi sub efectul fortei centrifuge suportate de anvelope.
 6. banda de rulare, se regaseste deasupra stratului exterior si reprezinta partea sculptata a anvelopei care va fi in contact cu carosabilul. Astfel ea este supusa unor importante eforturi si amestecul care o constituie trebuie sa fie in acelasi timp aderent pe diferentele tipuri de sol, rezistent la uzura si frecare, si cu un indice mic de incalzire
 7. guma de decuplare
 8. flancul anvelopei este constituit din cauciuc moale cu rol de protectie a carcasei impotriva socurilor laterale
 9. zona de umplere cu rolul de a transmite anvelopei cuplul motor si franarea dinspre janta inspre banda de rulare in contact cu carosabilul
 10. un strat de cauciuc etans la aer; acest strat interior are rolul de camera de aer a anvelopei
 11. intaritura anvelopei

e-Roți este un brand romanesc prezent pe piata inca din anul 2011. Caliatea serviciilor precum si seriozitatea personalului nostru ne-au adus in top. Am vandut peste 100 000 de anvelope in acest timp si am multumit peste 30 000 de clienti. Comercializam toate marcile de anvelope! Livrarea dureaza intre 24 si 72 de ore.

Consiliere tehnica

 • Consultantii e-roti.ro  sunt gata sa va ofere raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti

 • Puteti suna zilnic intre orele 09:00 - 19:00

 • Citeste mai mult...

Despre montaj

Montajul de anvelope sau jante se poate face optional in service-ul noastru din Pitesti. Costurile pentru montat si echilibrat sunt 15 RON / roata pentru roti intre 12" si 15", 20 RON / roata pentru roti intre 16" si 18" si 25 RON / roata pentru roti intre 19" si 22".

Citest mai mult...

Cum platesti

RAMBURS (numerar la curier)

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

Pentru persoanele juridice limita de plata est

Citeste mai mult...