Contul meu

Intra acum in contul tau

Ti-ai uitat parola?

Nu ai inca un cont?

Creeaza un cont

Coşul tău este gol!

Serviciu clienti

0727.347.488

Politica de confidentialitate

                  

 

                    Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal
Informatiile comunicate de catre clienti sunt destinate utilizarii de catre PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L. care poate fi in situatia de a transmite integral sau partial aceste informatii partenerilor sai comerciali in scopul procesarii comenzilor, livrarii de produse si/sau prestatii de servicii comandate de catre clienti. Datele colectate cu caracter personal care sunt colectate de catre PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L. nu vor fi nici vandute si nici comunicate altora in scopuri publicitare.

                 

                   Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L.are obligaţia de a administra in condiţii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: procesarea comenzilor si livrarea produselor catre clienti
Sunteţi obligat(a) sa furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a va putea livra produsele comandate prin intermediul magazinului nostru online. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va livra produsele comandate.
Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator şi sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajati si furnizori de servicii curierat ai PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L.

                 Doriţi sa primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L.?  Aveti posibilitatea sa va abonati la newsletter-ul e-roti.ro si veti primi prin e-mail aceste informatii. Deasemenea, fiecare e-mail trimis in PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L. va ofera posibilitatea de a va dezabona in orice moment.

                

                 Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveţi dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la persoana responsabila, Albulescu Marius - Administrator al PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L.(adresa:Str Dumbravei nr 26 Pitesti Arges) sau printr-un mesaj electronic catre adresa vanzari@e-roti.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiţiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate).
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informaţi cat mai curand posibil.

--------------------

Observaţie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta menţiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit şi fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

e-Roți este un brand romanesc prezent pe piata inca din anul 2011. Caliatea serviciilor precum si seriozitatea personalului nostru ne-au adus in top. Am vandut peste 100 000 de anvelope in acest timp si am multumit peste 30 000 de clienti. Comercializam toate marcile de anvelope! Livrarea dureaza intre 24 si 72 de ore.

Consiliere tehnica

  • Consultantii e-roti.ro  sunt gata sa va ofere raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti

  • Puteti suna zilnic intre orele 09:00 - 19:00

  • Citeste mai mult...

Despre montaj

Montajul de anvelope sau jante se poate face optional in service-ul noastru din Pitesti. Costurile pentru montat si echilibrat sunt 15 RON / roata pentru roti intre 12" si 15", 20 RON / roata pentru roti intre 16" si 18" si 25 RON / roata pentru roti intre 19" si 22".

Citest mai mult...

Cum platesti

RAMBURS (numerar la curier)

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

Pentru persoanele juridice limita de plata est

Citeste mai mult...