Anvelopa DOUBLESTAR dw06 195/75R16C 107R pentru autoutilitare este o anvelopa de Iarna. Fiind confectionate dintr-un cauciuc mai moale care isi pastreaza proprietatile la temperaturi scazute, anvelopele de iarna garanteaza tractiune si aderenta sporita in conditii meteo vitrege, pe temperaturi scazute. Profilele lor sunt concepute pentru a dispersa eficient apa cand se ruleaza pe carosabil umed, in acelasi timp asigurand aderenta pe zapada sau noroi. Lamelele prezente pe trenul de rulare impiedica cat mai mult patinarea rotilor la contactul cu stratul de gheata sau zapada.

Indicele de viteza al anvelopei de Iarna DOUBLESTAR este R. Acest indice confirma ca anvelopa poate rula pe autovehicule o viteza maxima de 170 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 107. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 975 kg pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de consum este D. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autoutilitarei. Intre o anvelopa cu clasa B si o alta din clasa C, consumul de combustibil creste cu aproximativ 1 litru la fiecare 1000 km parcursi.

Indicele de aderenta al anvelopei este A. Acest tip de anvelope va avea o distanta de franare pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h, mai mare decat clasele superioare. Intre o anvelopa din clasa de franare A si alta din clasa E este o diferenta de aproximativ 18 metri, contribuind astfel, la o siguranta mai mare a soferului si participantilor din trafic.

Anvelope DOUBLESTAR

    Compania Doublestar  este un producator de anvelope de aproape un secol. Companie interna si internationala renumita in China, are doua baze de productie in Qingdao È™i Shiyan. Se bazeaza pe modul de dezvoltare al "Crearii, partajarii È™i castigarii". Doublestar este dedicat pentru a crea cele mai valoroase produse si servicii pentru clientii sai, pentru a creste valoarea intreprinderii. Pneurile Doublestar sunt facute pentru masini masini medii si mici, SUV-uri, camioane si chiar furgonete. Toate anvelopele au fost aprobate de ECE, DOT, INMETRO, GCC, SNI, COP, SABS, precum È™i certificarea sistemului de management al calitatii ISO / TS16949.    Modelul de anvelope este proiectat cu capacitate buna de scurgere, performanta anti-umeda anti-derapare.     Masele de caneluri mici asigura o scurgere excelenta, o prindere È™i o performanta de conducere pe trotuarul umed. Modelurile anvelopelor Double Star all seasons ofera un sir de avantaje: senzatia placuta de condus, franarea si capacitatea anti-laterala pentru vremea ploioasa sau ninsoare. Longevitatea acestor cauciucuri este una de neintrecut datorita testelor la care sunt supuse fiecare anvelope.     In prezent compania Double Star este printre cele mai vechi intreprinderi de anvelope, reusind sa ajunga cea mai cunoscuta din China.
SPECIFICATII
Atribut Valoare
Cod produs: #7463615
EAN: 6930213608844
Tip produs: anvelopa
Anotimp: Iarna
Brand: DOUBLESTAR
Profil: DW06
Latime: 195
Inaltime: 75
Raza: 16C
Indice incarcare: 107 = pana la 975 kg per anvelopa
Indice viteza: R = pana la 170 km/h in siguranta
Indice aderenta: A
Indice consum: D
Nivel de zgomot: 72 dB
Tehnologie RunFlat: Nu
Tehnologie Ranforsat: Nu
Tip masina: Cargo
Timp de livrare: livrare 24/48 ore  
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo