Despre noi - E-roti.ro

Despre noi

    e-roti.ro este un magazin online de anvelope creat si dezvoltat din dorinta de a imbunatati comertul online pe acest sector si de a le oferi clientilor nostri o experienta online placuta si eficienta. Ne-am propus sa vindem anvelope low budget si anvelope premium de la majoritatea producatorilor de cauciucuri la un pret accesibil si cu servicii auxiliare special concepute pentru client. Usurinta cu care puteti achizitiona anvelopele noastre, diversitatea modalitatilor de plata din care puteti alege, si calitatea informatiilor prezentate pe site-ul  www.e-roti.ro  , sunt elemente cheie ce garanteaza profesionalismul serviciilor noastre.              
          

                  Servicii oferite

  • gama variata de anvelope low cost si anvelope premium de la majoritatea producatorii de anvelope
  • consultanta gratuita
  • consiliere specializata, asigurata de un personal foarte bine pregatit si instruit
  • servicii de transport gratuite
  • calitate ireprosabila pentru toate produsele comercializate
  • servicii de garantie
  • termene livrare foarte scurte
  • preturi foarte competitive indiferent de anotimp
  • oferte promotionale pe tot parcursul anului

           Societatea comerciala PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L. a fost infiintata in iunie 2013, este o societate comerciala cu raspundere limitata si isi desfasoara activitate in conformitate cu legile romane si cu prevederile acestui stat. Societatea comerciala PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L. are o durata de functionare nelimitata, cu incepere de la data inmatricularii ei la Registrul Comertului, unde a fost inmatriculata sub nr. J3/581/2013. Codul Unic de Inregistrare al societatii este RO31562505, capitalul social este de 400.00 lei iar activitatea se desfasoara la punctul de lucru din str. DUMBRAVEI NR 26,Pitesti,Arges. PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L. are ca obiect principal de activitate Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, conform codului CAEN 4791.   

         E-roți.ro intelege nevoia unor servicii de calitate in domeniul comertului online cu anvelope si in fiecare zi imbunatatim continuu activitatea si servicile pe care vi le oferim. Lipsa experientei si a cunostiintelor pe care o au unii utilizatori in alegerea, utilizarea si depozitatea unei anvelope determina producatorii de anvelope sa foloseasca tehnici de vanzare care sa atraga atentia de la importanta calitatatii unei anvelope.

Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo