Garantii - E-roti.ro

Garantii

    Anvelopele comercializate pe site-ul e-roti.ro sunt noi,provin din surse autorizate de producatori si beneficiaza de o garantie de 2 ani. Data de la care se calculeaza termenul de garantie este cea la care se emite factura fiscala catre client.

    La livrarea unei comenzi, impreuna cu marfa, un client primeste pe suport de hartie Certificatul de calitate si garantie, care contine toate detaliile cu privire la modul in care se asigura garantia, precum si factura fiscala care are si rol de contract de vanzare – cumparare.

Garantia este asigurata de catre reprezentantul producatorului si acopera o gama variata de defecte de fabricatie printre care enumeram: uzura prematura sau neregulata, imposibilitatea de echilibrare, trepidatii la viteze mari care nu tin de defecte ale vehiculului sau ale unei alte componente a masinii, rupturi de cord si nu numai.

    Nu se ofera garantie pentru defecte de exploatare cum ar fi lovituri in diverse obiecte de pe carosabil, gropi, borduri, sine de tramvai, etc.


CUM SE PROCEDEAZA IN CAZUL UNEI PROBLEME DE GARANTIE

  • Ne anunti imediat asupra defectului constatat prin e-mail la adresa office@e-roti.ro sau completand formularul de contact de pe site.
  • Anvelopele defecte se dejanteaza inainte de a fi trimise la expertiza. Recomandarea noastra este sa nu se circule cu anvelope suspecte de a fi defecte intrucat acestea iti pot pune viata in pericol, iar utilizarea lor dupa defectare poate duce la pierderea garantiei.
  • Clientul va trimite produsele pe cheltuiala proprie, iar in cazul in care produsele sunt defecte de fabricatie, noi vom da clientului fie alte produse noi, fie contravaloarea acestora in cazul in care nu mai avem disponibile produsele in stoc plus costul generat de trimiterea lor catre depozitul nostru. In cazul in care se constata ca produsele nu fac obiectul garantiei, va vom trimite produsele insotite de Procescu Verbal de constatare, plata urmand a se face tot de cel care trimite anvelopele (client)!
  • Ne angajam sa venim catre dumneavoastra cu un rapsuns in maxim 30 zile din momentul in care anvelopele au ajuns la noi
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo