Livrarea produselor - E-roti.ro

Livrarea produselor

       La e-roti.ro, înțelegem că timpul este valoros pentru dumneavoastră, iar de aceea ne-am angajat să vă oferim servicii de livrare rapide și eficiente pentru produsele noastre de înaltă calitate. Suntem aici pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face achiziții într-un mod convenabil și fără stres. Iată cum funcționează serviciul nostru de "Livrare Rapida":


*Timpul Estimat de Livrare:*

- Produsele marcate cu livrare "24/48 de ore" vor ajunge la dumneavoastră în 1-2 zile lucrătoare de la momentul plasării comenzii. Ne străduim să vă aducem anvelopele dorite în cel mai scurt timp posibil.


- În cazul produselor marcate cu livrare "5-7 zile", acestea sunt comandate special din surse externe de încredere. Cu toate acestea, puteți fi sigur că ele vor ajunge la dumneavoastră în siguranță în 7 zile lucrătoare.


*Costul Livrării:*

- Pentru livrarea pana la doua anvelope auto sau moto, costul este de doar 35 lei.


-Pentru 3 sau 4 anvelope auto si moto vom avea costul de 54 lei,daca avem mai mult de 4 anvelope auto sau moto in comanda costul de transport este de 15 lei /anvelopa.


-Pentru anvelope agroindustriale sau de camion avem transport 99 lei /anvelopa


*Arie de Acoperire:*

- Oferim livrare rapidă în toată țara. Indiferent unde vă aflați în România, puteți conta pe noi pentru a vă livra produsele în siguranță și la timp.


*Urmărirea Comenzii:*

- După ce ați plasat comanda, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la statusul acesteia. Vom trimite o notificare imediată cu AWB-ul curierului, astfel încât să puteți urmări comenzile dumneavoastră în timp real. Astfel, veți ști întotdeauna unde se află anvelopele dumneavoastră și când vor ajunge la destinație.

animatie curier livrare pachet


Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo