Blog

Alegerea celor mai bune anvelope pentru masina ta poate fi una dintre cele mai importante decizii pe care va trebui sa le iei de-a lungul vietii tale de conducator auto. Anvelopele sunt cele care asigura contactul cu suprafata carosabilului sau a terenului pe care ruleaza autoturismul si, de fapt, transfera forta motrica a propulsorului, prin intermediul fortei de frecare, in deplasarea vehiculului dintr-un punct in altul.
Un cui nu iti strica doar cauciucul, ci si starea. Cand esti in vacanta, cand urmeaza sa participi la un eveniment important sau cand te grabesti sa ajungi intr-un anumit loc, un cui in cauciuc poate fi o adevarata povara.
Anvelopele de iarna si anvelopele all season pe care le poti gasi pe piata sunt disponibile in mai multe variante, insa cele mai performante pentru care poti opta sunt anvelopele care au inscriptionate marcajul M+S. Daca te intrebi ce inseamna M+S pe anvelope, informatiile pe care urmeaza sa le descoperi in acest articol iti vor oferi toate lamuririle necesare.
Anvelopele reprezinta un subiect de interes pentru orice sofer care vrea sa circule cu masina lui in conditii de maxima siguranta si de confort deplin. O categorie speciala este cea a anvelopelor runflat. Acest termen este intalnit in tot mai multe discutii, insa pentru multi oameni inca este neclar ce inseamna.
Pentru orice șofer, întreținerea roților este una dintre cele mai importante responsabilități pe care le poate avea. Acest lucru ajută atât la siguranța ta și a familiei tale, cât și la reducerea costurilor.
Anvelopele sunt elemente esentiale pentru buna functionare a oricarui autoturism. De modul in care tratezi anvelopele poate depinde nu doar modul in care merge masina ta, ci si starea bugetului tau.
Subiectul schimbarii cauciucurilor este unul care a nascut multe controverse, in ultimii ani. Informatiile oficiale si miturile se amesteca foarte usor, in lumea posesorilor de autoturisme, insa ceea ce trebuie sa primeze consta in siguranta si respectarea legilor.
Uzura anvelopelor este cauzata din mai multe motive si este un cod rosu pentru schimbarea lor. Daca ignori semnele deteriorarii cauciucurilor, atunci afla ca tu si colegii din trafic veti fi intr-un pericol serios. Cauciucurile deteriorate scad performanta autoturismului, si consuma mult mai mult combustibil.
Vrei sa conduci excelent pe drumurile acoperite de gheata, zapada sau polei? Te-ai gandit ca e timpul sa faci schimbarea cauciucurilor de vara cu cele de iarna, dar nu stii care sunt cele mai bune produse?
Seria DOT la anvelope poate fi importanta pentru a determina vechimea cauciucurilor, dar si pentru a afla alte informatii esentiale, cum ar fi dimensiunile acestora sau producatorul
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele