Date personale - E-roti.ro

Date personale

Informatiile comunicate de catre clienti sunt destinate utilizarii de catre Societate care poate fi in situatia de a transmite integral sau partial aceste informatii partenerilor sai comerciali in scopul procesarii comenzilor si livrarii de produse comandate de catre clienti. Datele colectate cu caracter personal care sunt colectate de catre Societate nu vor fi nici vandute si nici comunicate altora in scopuri publicitare. In principiu prelucram doar datele personale necesare procesarii si livrarii comenzilor Dvs., ca nume si prenume,  adresa de domiciliu sau de livrare, telefon, e-mail, cont bancar. Transmiterea informatiilor partenerilor contractuali se face cu respectarea de catre toate partile implicate  prevederilor legale privind prelucrarea si protectia acestor date.

Scopul prelucrarii este incheierea unui contract, fiind un scop legal, determinat, explicit si legitim, limitat si exact pentru care societatea va prelucra datele cu caracter personal.
Conform cerinÅ£elor legale pentru protecÅ£ia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ÅŸi libera circulaÅ£ie a acestor date ÅŸi protecÅ£ia vieÅ£ii private in sectorul comunicaÅ£iilor electronice Societatea are obligaÅ£ia de a administra in condiÅ£ii de siguranta ÅŸi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaÅ£i despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Refuzul dumneavoastra de a furniza datele dumnevoastra personale  pentru a va putea procesa comanda si a va livra produsele comandate prin intermediul magazinului nostru online va determina imposibilitatea de a finaliza comanda si de a livra produsele comandate.

Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Societate şi sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajati si furnizori de servicii curierat ai Societatii.

Daca doriţi sa primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Societate aveti posibilitatea sa va abonati la newsletter-ul nostru si veti primi prin e-mail aceste informatii. Aveti posibilitatea de a va dezabona in orice moment de la newsletter-ul nostru.

Datele Dvs. personale vor fi prelucrate doar atâta timp cât va dura relaÈ›ia contractuală cu Societatea si până la stingerea tuturor efectelor rezultate din această relaÈ›ie contractuală. La finalul perioadei de prelucrare Societatea va È™terge,distruge sau anonimiza datele Dvs. în condiÈ›ii de siguranță . AveÈ›i oricînd dreptul de opoziÈ›ie ( Ã®n condiÈ›iile legale), acces la datele furnizate ( confirmare dacă prelucram sau nu datele Dvs), la rectificarea acestora ( dacă sunt inexacte, incomplete), la È™tergerea, restricÈ›ionarea prelucrării sau la portabilitatea lor ( de a le primi intr-un anumit format È™i suport È™i a le transmite unui alt operator, în măsura în care prelucrarea se face automatizat), aveti dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea NaÅ£ională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal - http://www.dataprotection.ro  sau la instanÈ›ele judecătoreÈ™ti).

Obligația Dvs. de furnizare a datelor personale este una legală, în scopurile sus menționate, Societatea nu urmărește să creeze profiluri de orice tipar din această prelucrare, nefacînd obiectul unui proces decizional. Dacă scopul prelucrării se va schimba, aceasta se va face doar cu acordul Dvs. si veți fi informat pentru orice fel de divulgare a datelor Dvs. personale în termenul legal.Prelucrarea nu este de natură sa creeze un risc pentru drepturile și libertățile Dvs.

Pentru exercitarea drepturilor Dvs. va puteÅ£i adresa cu o cerere scrisa, datata ÅŸi semnata la persoana responsabila - Ionut Cirstea â€“ PROCAR TOP DUMBRAVEI SRL  - adresa: str. C. Radulescu Motru, nr. 7,  Pitesti, jud. Arges jud. Arges -  sau printr-un mesaj electronic catre adresa office@e-roti.ro. Datele dumneavoastra persoanale nu vor fi transferate in strainatate.

Prin plasarea comenzii va dati acordul cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale. Personalul Societatii desemnat sa aiba acces la datele furnizate de dumneavoastra are obligatia contractuala si legala a pastrarii confidentialitatii datelor cu caracter personal oferite, Societatea avind implementate strategii care sa asigure confidentialitatea acestora.

Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo