Anvelopa DOUBLESTAR dh08 175/70R14 84T pentru autoturisme este o anvelopa de Vara. Anvelopele de vara au un comportament foarte bun pe asfalt uscat sau umed, dar nu sunt recomandate pe carosabil acoperit de gheata sau zapada. Fiind proiectate sa reziste la temperaturile ridicate din perioada verii, vor deveni mult prea rigide la temperaturi mai mici de 7°C. Rigiditatea anvelopelor scade aderenta si afecteaza gradul de manevrabilitate al masinii.

Indicele de viteza al anvelopei de Vara DOUBLESTAR este T. Acest indice confirma ca anvelopa poate rula pe autovehicule o viteza maxima de 190 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 84. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 500 kg pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de consum este C. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Intre o anvelopa cu clasa B si o alta din clasa C, consumul de combustibil creste cu aproximativ 1 litru la fiecare 1000 km parcursi.

Indicele de aderenta al anvelopei este A. Acest tip de anvelope va avea o distanta de franare pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h, mai mare decat clasele superioare. Intre o anvelopa din clasa de franare A si alta din clasa E este o diferenta de aproximativ 18 metri, contribuind astfel, la o siguranta mai mare a soferului si participantilor din trafic.

Anvelope DOUBLESTAR

    Compania Doublestar  este un producator de anvelope de aproape un secol. Companie interna si internationala renumita in China, are doua baze de productie in Qingdao È™i Shiyan. Se bazeaza pe modul de dezvoltare al "Crearii, partajarii È™i castigarii". Doublestar este dedicat pentru a crea cele mai valoroase produse si servicii pentru clientii sai, pentru a creste valoarea intreprinderii. Pneurile Doublestar sunt facute pentru masini masini medii si mici, SUV-uri, camioane si chiar furgonete. Toate anvelopele au fost aprobate de ECE, DOT, INMETRO, GCC, SNI, COP, SABS, precum È™i certificarea sistemului de management al calitatii ISO / TS16949.    Modelul de anvelope este proiectat cu capacitate buna de scurgere, performanta anti-umeda anti-derapare.     Masele de caneluri mici asigura o scurgere excelenta, o prindere È™i o performanta de conducere pe trotuarul umed. Modelurile anvelopelor Double Star all seasons ofera un sir de avantaje: senzatia placuta de condus, franarea si capacitatea anti-laterala pentru vremea ploioasa sau ninsoare. Longevitatea acestor cauciucuri este una de neintrecut datorita testelor la care sunt supuse fiecare anvelope.     In prezent compania Double Star este printre cele mai vechi intreprinderi de anvelope, reusind sa ajunga cea mai cunoscuta din China.
SPECIFICATII
Atribut Valoare
Cod produs: #7463690
EAN: 6972743369727
Tip produs: anvelopa
Anotimp: Vara
Brand: DOUBLESTAR
Profil: DH08
Latime: 175
Inaltime: 70
Raza: 14
Indice incarcare: 84 = pana la 500 kg per anvelopa
Indice viteza: T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta: A
Indice consum: C
Nivel de zgomot: 67 dB
Tehnologie RunFlat: Nu
Tehnologie Ranforsat: Nu
Tip masina: Turisme
Timp de livrare: livrare 24/48 ore  
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo