Anvelopa GOODRIDE z401 155/60R15 74T pentru autoturisme este o anvelopa All season. Acestea imbina calitatile anvelopelor de vara si a celor de iarna fiind avantajoase pentru ca te scutesc de schimbul intre sezoane. Cu toate acestea, iti recomandam ca in conditii meteo extreme sa folosesti cate un set destinat fiecarui sezon.

Indicele de viteza al anvelopei All season GOODRIDE este T. Acest indice confirma ca anvelopa poate rula pe autovehicule o viteza maxima de 190 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 74. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 375 kg pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de consum este D. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Intre o anvelopa cu clasa B si o alta din clasa C, consumul de combustibil creste cu aproximativ 1 litru la fiecare 1000 km parcursi.

Indicele de aderenta al anvelopei este C. Acest tip de anvelope va avea o distanta de franare pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h, mai mare decat clasele superioare. Intre o anvelopa din clasa de franare C si alta din clasa E este o diferenta de aproximativ 9 metri, contribuind astfel, la o siguranta mai mare a soferului si participantilor din trafic.

Anvelope GOODRIDE

    Anvelopele Goodride garanteaza intotdeauna fiabilitatea È™i siguranÈ›a. Acestea sunt produse de o companie independenta - Zhongce Rubber Group Co, care are peste 40 de ani de experienta in productia de pneuri. Produsele lor sunt create folosind cele mai noi tehnologii. Compania investeste milioane de dolari pentru a optimiza anvelopele lor conform celor mai ridicate standarde actuale.    GOODRIDE produce anvelope pentru autoturisme care functioneaza bine in toate conditiile meteorologice, asigurand confort atat in timpul conducerii urbane cat si pe distante lungi. Printre gama de produse puteti gasi si pneuri pentru SUV-uri, motociclete, camioane, autobuze, precum si pentru echipamente industriale si agricole.    Cele trei canale largi circumferentiale evacueaza eficient apa sub stratul de coroana, asigurand uscarea eficienta. Ca rezultat, anvelopa asigura aderenta si in conditii meteorologice nefavorabile. Cu numeroasele caneluri si crestaturi profilate, unitatea este stabila pe colturi si in timpul manevrelor bruÈ™te. Mai mult decat atat, combinatia sa de cauciuc modern cu materialul de rulare special conceput face ca anvelopele sa fie rezistente la deteriorari mecanice È™i abraziune.     Producatorii GOODRIDE au castigat recunoasterea in toata lumea pentru fiabilitatea acestora, dar si faptului ca anvelopele lor au toate certificarile necesare pentru acest tip de produs.
SPECIFICATII
Atribut Valoare
Cod produs: #7464041
EAN: 6938112622060
Tip produs: anvelopa
Anotimp: All season
Brand: GOODRIDE
Profil: Z401
Latime: 155
Inaltime: 60
Raza: 15
Indice incarcare: 74 = pana la 375 kg per anvelopa
Indice viteza: T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta: C
Indice consum: D
Nivel de zgomot: 71 dB
Tehnologie RunFlat: Nu
Tehnologie Ranforsat: Nu
Tip masina: Turisme
Timp de livrare: livrare 24/48 ore  
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo