Anvelopa LANDSAIL Winter Lander 205/55R17 95H pentru autoturisme este o anvelopa de Iarna. Fiind confectionate dintr-un cauciuc mai moale care isi pastreaza proprietatile la temperaturi scazute, anvelopele de iarna garanteaza tractiune si aderenta sporita in conditii meteo vitrege, pe temperaturi scazute. Profilele lor sunt concepute pentru a dispersa eficient apa cand se ruleaza pe carosabil umed, in acelasi timp asigurand aderenta pe zapada sau noroi. Lamelele prezente pe trenul de rulare impiedica cat mai mult patinarea rotilor la contactul cu stratul de gheata sau zapada.

Indicele de viteza al anvelopei de Iarna LANDSAIL este H. Acest indice confirma ca anvelopa poate rula pe autovehicule o viteza maxima de 210 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 95. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 690 kg pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de consum este C. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Intre o anvelopa cu clasa B si o alta din clasa C, consumul de combustibil creste cu aproximativ 1 litru la fiecare 1000 km parcursi.

Indicele de aderenta al anvelopei este C. Acest tip de anvelope va avea o distanta de franare pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h, mai mare decat clasele superioare. Intre o anvelopa din clasa de franare C si alta din clasa E este o diferenta de aproximativ 9 metri, contribuind astfel, la o siguranta mai mare a soferului si participantilor din trafic.

Anvelope LANDSAIL

    Landsail este un producator de anvelope din China care a inceput productia in masa in 2009, cand a fost implicat in principal in anvelope pentru pasageri si aeronave. Facilitatile fabricii acopera o suprafata de 9,6 milioane de metri patrati si au o capacitate anuala de 9 milioane de pneuri incepand cu 2013.    Datorita investitiilor producatorului LANDSAIL, anvelopele sale au reusit sa castige o multime de certificari la nivel national, dar si international.    Compresorul avansat al benzii de rulare al anvelopelor reduce rezistenta la rulare, ceea ce contribuie la cresterea eficientei combustibilului. Folosind anvelopele LANDASAIL veti reduce si emisiile de gaze de esapament. Totodata producatorul LANDSAIL s-a gandit si la mediul inconjurator, incercand sa protejeze cand mai mult natura prin zgomotul scos de acestea si prin compusii din care este alcatuit pneul. Cele patru caneluri longitudinale largi si santurile laterale, ofera stabilitate si manevrabilitate la viteze mari. Constructia acestora fiind una foarte rezistenta pentru a proteja anvelopele impotriva perforatiile. Prin planul de rulare cu 4 nervuri cu umeri largi asigura durabilitate È™i uzura uniforma in aplicatiile directionate si in toate pozitiile.     Producatorul de anvelope Landsail este in continua dezvoltare si incearca continuu sa satisfaca nevoilor conducatorilor auto.
SPECIFICATII
Atribut Valoare
Cod produs: #13764
EAN: 6900532972629
Tip produs: anvelopa
Anotimp: Iarna
Brand: LANDSAIL
Profil: WINTER LANDER
Latime: 205
Inaltime: 55
Raza: 17
Indice incarcare: 95 = pana la 690 kg per anvelopa
Indice viteza: H = pana la 210 km/h in siguranta
Indice aderenta: C
Indice consum: C
Nivel de zgomot: 73 dB
Tehnologie RunFlat: Nu
Tehnologie Ranforsat: Da
Tip masina: Turisme
Timp de livrare: livrare 24/48 ore  
Alte informatii: M+S
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo