Anvelopa NOVEX nxspeed 3 145/80R10 69S pentru autoturisme este o anvelopa de Vara. Anvelopele de vara au un comportament foarte bun pe asfalt uscat sau umed, dar nu sunt recomandate pe carosabil acoperit de gheata sau zapada. Fiind proiectate sa reziste la temperaturile ridicate din perioada verii, vor deveni mult prea rigide la temperaturi mai mici de 7°C. Rigiditatea anvelopelor scade aderenta si afecteaza gradul de manevrabilitate al masinii.

Indicele de viteza al anvelopei de Vara NOVEX este S. Acest indice confirma ca anvelopa poate rula pe autovehicule o viteza maxima de 180 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 69. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 325 kg pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de consum este D. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Intre o anvelopa cu clasa B si o alta din clasa C, consumul de combustibil creste cu aproximativ 1 litru la fiecare 1000 km parcursi.

Indicele de aderenta al anvelopei este B. Acest tip de anvelope va avea o distanta de franare pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h, mai mare decat clasele superioare. Intre o anvelopa din clasa de franare B si alta din clasa E este o diferenta de aproximativ 13.5 metri, contribuind astfel, la o siguranta mai mare a soferului si participantilor din trafic.

Anvelope NOVEX

    Novex este un producator de pneuri din Asia. Novex reprezinta "cea mai buna alternativa", cu o gama larga de marimi si tipuri diferite. Novex a fost desemnat ca marca de pavilion pentru compania noastra pentru un motiv bun.     Anvelopele producatorului Novex  sunt o alternativa perfecta pentru automobilistii care doresc sa conduca pe tot parcursul anului intr-un climat moderat, folosind un singur fel de anvelope. Anvelopele producatorului Novex beneficiaza de un compus special de cauciuc avansat, astfel incat indiferent daca drumul este acoperit de zapada, apa de ploaie sau este uscat, va ofera posibilitatea de a va bucura de o calatorie confortabila si sigura avand echipate pe masina anvelopele NOVEX. De asemenea, siguranta in viraje va este data de umerii special conceputi pentru o mai buna manevrabilitate si o uzura uniforma in timp.     Cu mai mult de 175 de dimensiuni, gama Novex poate fi considerata extrem de completa, iar raportul pret / calitate este competitiv. In plus, ofera un suport amplu de marketing pentru Novex si ofera exclusivitate in mai multe moduri, ceea ce inseamna ca Novex este ideal ca o eticheta privata pentru clientii nostri.
SPECIFICATII
Atribut Valoare
Cod produs: #158857
EAN: 4718022014962
Tip produs: anvelopa
Anotimp: Vara
Brand: NOVEX
Profil: NXSPEED 3
Latime: 145
Inaltime: 80
Raza: 10
Indice incarcare: 69 = pana la 325 kg per anvelopa
Indice viteza: S = pana la 180 km/h in siguranta
Indice aderenta: B
Indice consum: D
Nivel de zgomot: 70 dB
Tehnologie RunFlat: Nu
Tehnologie Ranforsat: Nu
Tip masina: Turisme
Timp de livrare: livrare 5/7 zile  
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo