Anvelopa ROTALLA s220 315/35R20 110V pentru autoturisme este o anvelopa de Iarna. Fiind confectionate dintr-un cauciuc mai moale care isi pastreaza proprietatile la temperaturi scazute, anvelopele de iarna garanteaza tractiune si aderenta sporita in conditii meteo vitrege, pe temperaturi scazute. Profilele lor sunt concepute pentru a dispersa eficient apa cand se ruleaza pe carosabil umed, in acelasi timp asigurand aderenta pe zapada sau noroi. Lamelele prezente pe trenul de rulare impiedica cat mai mult patinarea rotilor la contactul cu stratul de gheata sau zapada.

Indicele de viteza al anvelopei de Iarna ROTALLA este V. Acest indice confirma ca anvelopa poate rula pe autovehicule o viteza maxima de 240 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 110. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 1060 kg pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de consum este C. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Intre o anvelopa cu clasa B si o alta din clasa C, consumul de combustibil creste cu aproximativ 1 litru la fiecare 1000 km parcursi.

Indicele de aderenta al anvelopei este E. Acest tip de anvelope va avea o distanta de franare pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h, mai mare decat clasele superioare. Intre o anvelopa din clasa de franare E si alta din clasa D este o diferenta de aproximativ 4.5 metri, contribuind astfel, la o siguranta mai mica a soferului si participantilor din trafic.

Anvelope ROTALLA

    Furnizarea celor mai bune anvelope la un pret competitiv a fost intotdeauna obiectivul producatorului Rotalla. Rotalla este o companie de tehnologie de piata, oferind produse superioare sustinute de unele dintre cele mai bune garantii ale industriei.    Noile materiale tehnologice utilizate la constructia acestor modele de anvelope includ nano particule de Siliciu si tehnologia de mixare. Technologiile gandite pentru acest model de anvelope imbunatatesc foarte mult consumul de carburant si scurteaza distanta de franare pe suprafete umede sau ninse.    Rotalla este o anvelopa Ultra High Performance cu o "utilitate sportiva" care ofera o centura "fara imbinare" pentru un control superior de precizie si o receptivitate ridicata in conditii extreme de condus de mare viteza.  Modelurile producatorului Rotalla au fost proiectate pentru economie eficienta si ofera beneficii, inclusiv impregnarea impenetrabila si nivelurile scazute ale zgomotului pentru rezistenta la uzura, performanta redusa la combustibil si o calatorie confortabila. Umerii largi al anvelopelor ROTALLA maresc suprafata de contact si regleaza rigiditatea caii de rulare pentru a genera performante ridicate pe carosabil acoperit cu apa.     Aveti incredere in anvelopele producatorului ROTALLA, datorita angajamentului sau de a gasi si dezvolta performanta pneurilor sale.
SPECIFICATII
Atribut Valoare
Cod produs: #6673415
EAN: 6958460912613
Tip produs: anvelopa
Anotimp: Iarna
Brand: ROTALLA
Profil: S220
Latime: 315
Inaltime: 35
Raza: 20
Indice incarcare: 110 = pana la 1060 kg per anvelopa
Indice viteza: V = pana la 240 km/h in siguranta
Indice aderenta: E
Indice consum: C
Nivel de zgomot: 72 dB
Tehnologie RunFlat: Nu
Tehnologie Ranforsat: Da
Tip masina: Turisme
Timp de livrare: livrare 24/48 ore  
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo