Anvelopa SUMITOMO htr z5 225/40R18 92Y pentru autoturisme este o anvelopa de Vara. Anvelopele de vara au un comportament foarte bun pe asfalt uscat sau umed, dar nu sunt recomandate pe carosabil acoperit de gheata sau zapada. Fiind proiectate sa reziste la temperaturile ridicate din perioada verii, vor deveni mult prea rigide la temperaturi mai mici de 7°C. Rigiditatea anvelopelor scade aderenta si afecteaza gradul de manevrabilitate al masinii.

Indicele de viteza al anvelopei de Vara SUMITOMO este Y. Acest indice confirma ca anvelopa poate rula pe autovehicule o viteza maxima de 300 km/h in conditii de siguranta.

Indicele de sarcina al anvelopei este 92. Acest indice semnifica faptul ca anvelopa poate rula cu o capacitate de incarcare maxima de 630 kg pe fiecare roata in conditii de siguranta.

Indicele de consum este D. Acest indice reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Intre o anvelopa cu clasa B si o alta din clasa C, consumul de combustibil creste cu aproximativ 1 litru la fiecare 1000 km parcursi.

Indicele de aderenta al anvelopei este A. Acest tip de anvelope va avea o distanta de franare pe carosabil ud (strat de apa intre 0.5 mm si 1.5 mm) cu 4 anvelope cu ABS ruland cu 80 km/h, mai mare decat clasele superioare. Intre o anvelopa din clasa de franare A si alta din clasa E este o diferenta de aproximativ 18 metri, contribuind astfel, la o siguranta mai mare a soferului si participantilor din trafic.

Anvelope SUMITOMO

    Sumitomo Rubber Industries, Ltd. este o companie globala de anvelope si de cauciuc cu sediul in Japonia. Compania produce o gama larga de produse pe baza de cauciuc, inclusiv anvelope auto, mingi de golf È™i mingi de tenis.     Carcasa utilizata la aceste anvelope minimizeaza deformarea si ajuta la pastrarea formei cauciucului. Prevazute cu 2 randuri centrale pentru o distanta mica de franare, SUMITOMO sunt anvelope de vara cu profil simetric proiectate pentru autoturisme medii si compacte.    Anvelopele de vara ale producatorului japonez va ofera performante excelente, atat in timpul sofatului pe carosabilul acoperit cu apa, cat si pe cel uscat. Profilul asimetric optimizat, cu canelurile circumferentiale adanci dreneaza rapid apa de sub pata de contact a anvelopei cu asfaltul diminuand astfel riscul de acvaplanare. Rezistenta minima la rulare a acestor anvelope Sumitomo ofera un randament kilometric ridicat si o economie reala de combustibil. Blocurile umerilor sunt prevazute cu blocuri cu o rigiditate crescute pentru o buna stabilitate in viraje si pentru o franare sigura in caz de urgenta.     Producatorul Sumitomo are parte de o reputatie buna castigata pentru design inovator, inginerie de precizie si calitate superioara.
SPECIFICATII
Atribut Valoare
Cod produs: #7463952
EAN: 4250427427591
Tip produs: anvelopa
Anotimp: Vara
Brand: SUMITOMO
Profil: HTR Z5
Latime: 225
Inaltime: 40
Raza: 18
Indice incarcare: 92 = pana la 630 kg per anvelopa
Indice viteza: Y = pana la 300 km/h in siguranta
Indice aderenta: A
Indice consum: D
Nivel de zgomot: 70 dB
Tehnologie RunFlat: Nu
Tehnologie Ranforsat: Da
Tip masina: Turisme
Timp de livrare: livrare 24/48 ore  
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo