Anvelope auto

Anvelope 155/80 R12 - Alege din cele 2 produse

Gama variata de la producatori de top

Filtru
Aderenta
Consum
Latime
Inaltime
Raza
Incarcare
Viteza
Anotimp
Brand
Tip masina
Zgomot
Runflat
Ranforsat

 155 80 R12 – dimensiunile omologate special pentru masina ta 

 Cauti anvelope 155 80 R12 care sa fie de foarte buna calitate, la un pret avantajos si sa iti ofere siguranta deplina in timpul sofatului? Pe site-ul nostru, E-roti.ro, vei putea sa gasesti o selectie de produse cu dimensiunile 155 80 R12 realizate din materiale rezistente de la branduri renumite si de incredere. Iti recomandam sa alegi setul de anvelope care respecta dimensiunile omologate din cartea tehnica a autoturismului tau, pentru a te asigura ca nu vei intampina diverse dificultati de natura tehnica sau legala. In felul acesta, te vei putea bucura de multe drumuri lungi si sigure, pentru o perioada mai mare de timp. 

 155 80 12 – modele destinate autoturismului tau in fiecare sezon 

 Dupa ce ai verificat toate dimensiunile de anvelope disponibile pe site-ul nostru si te-ai asigurat ca 155 80 12 sunt cele de care ai nevoie pentru echiparea corespunzatoare a masinii tale, ai posibilitatea sa optezi pentru modelele specifice fiecarui sezon. De exemplu, in sezonul rece este obligatoriu, prin lege, sa-ti echipezi autoturismul cu anvelope de iarna, deoarece iti asigura mai multa stabilitate si aderenta in conditii meteo nefavorabile, precum gheata, poleiul sau zapada. Pe de alta parte, in sezonul cald nu trebuie sa-ti lipseasca un set de anvelope de vara, pentru ca ofera o performanta crescuta in timpul efectuarii manevrelor la volan atunci cand temperaturile sunt foarte crescute, iar carosabilul este supraincalzit.

 Acum este momentul sa-ti alegi setul potrivit de cauciucuri 155 80 R12, cu o eficienta optima a consumului de combustibil si un nivel de zgomot redus in timpul condusului, perfecte pentru fiecare sezon, iar noi ti le vom livra intr-un timp cat mai scurt, direct la domiciliul tau.

Pagina:
          1 / 1          
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo