Anvelope auto

Anvelope 175/75 R16c - Alege din cele 19 produse

Gama variata de la producatori de top

Filtru
Aderenta
Consum
Latime
Inaltime
Raza
Incarcare
Viteza
Anotimp
Brand
Tip masina
Zgomot
Runflat
Ranforsat
Vino in service-urile noastre!

 175 75 r16c – dimensiunea potrivita pentru transportul de marfa 

 Fiind perfecte pentru vehiculele comerciale, camionete si camione usoare, anvelopele 175 75 r16c sunt special concepute pentru a face fata incarcaturilor grele. Asa cum indicatorul „C” arata, acestea au o constructie intarita, care le permite sa suporte o greutate mai mare decat anvelopele standard pentru autoturisme. Prin urmare, produsele cu marimea 175 75 r16c sunt ceea ce ai nevoie daca detii un autoturism destinat transportului de marfa. 

 Bineinteles, dimensiunea 175/75/r16c este disponibila pentru anvelopele de vara, anvelopele de iarna sau anvelopele all season. Acestea sunt gandite pentru a rezista rigorilor transportului de marfa, avand o durabilitate sporita si rezistenta la deteriorare. 

 Anvelope 175 75 r16c – produse care asigura eficienta si durabilitate 

 Anvelopele 175 75 r16c sunt proiectate astfel incat sa opuna o rezistenta scazuta la rulare, ceea ce contribuie la imbunatatirea eficientei consumului de combustibil si la reducerea costurilor. Produsele de dimensiunea 175/75 r16c exceleaza pe drumuri urbane si autostrazi, avand o tractiune buna. Mai mult decat atat, modelul lor este conceput pentru a optimiza manevrabilitatea si performanta de franare pe diferite suprafete. 

 Aceste produse sunt o alegere rentabila pentru proprietarii de vehicule comerciale, fiindca fac fata cu brio si asigura siguranta si stabilitate in timpul rularii. Pe site-ul nostru gasesti cu usurinta toate dimensiunile de anvelope, cu ajutorul carora autovehicului tau poate fi mereu echipat corespunzator 

Pagina:
          1 / 1          
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo