Anvelope auto

Anvelope 225/55 R17c - Alege din cele 38 produse

Gama variata de la producatori de top

Filtru
Aderenta
Consum
Latime
Inaltime
Raza
Incarcare
Viteza
Anotimp
Brand
Tip masina
Zgomot
Runflat
Ranforsat
Vino in service-urile noastre!

 225 55 R17C: care sunt principalele motive pentru care aceasta dimensiune este atat de apreciata 

 Anvelopele 225 55 R17C sunt apreciate si utilizate din mai multe puncte de vedere. Marimea iti asigura o aderenta excelenta la drum, zgomot redus si stabilitate in timpul condusului. Mai mult, aceasta constructie de cauciucuri 225 55 R17C este frecventa pe masinile de dimensiuni medii sau mari, oferind o manevrabilitate precisa si o aderenta buna in curbe. 

 De asemenea, designul si constructia unui cauciuc 225 55 R17C este adaptat pentru a asigura un optim intre confortul de rulare si performantele de conducere, ceea ce le face potrivite atat pentru drumurile de oras, cat si pentru autostrazi. In plus, faptul ca sunt construite in varianta de utilizare comerciala C indica o durabilitate sporita, fiind ideale pentru autoutilitare si vehicule comerciale. Pe site-ul e-roti.ro poti gasi un pneu 225 55 R17C calitativ de la diferite branduri, deoarece sunt disponibile toate dimensiunile de anvelope la preturi excelente. 

 Anvelopa 225 55 R17C: care sunt principalele tipuri si cum sa le diferentiezi 

 Principalele tipuri de anvelope 225 55 R17C sunt anvelopele de vara, anvelopele de iarna si cele all season. Acestea pot fi diferentiate in functie de specificul lor de utilizare si caracteristicile de design. Toate variantele de anvelope de vara sunt optimizate pentru a oferi o aderenta buna si performante satisfacatoare la temperaturi ridicate. In schimb, majoritatea tipurilor de anvelope de iarna sunt concepute pentru aderenta maxima pe drumuri acoperite cu zapada sau gheata, avand un profil mai adanc. Pe de alta parte, niste anvelope all season reprezinta o optiune intermediara, fiind potrivite pentru conditii variabile, datorita unui design de profil mai versatil, adaptat pentru temperaturi moderate. 

 Pe site-ul nostru le gasesti pe toate acestea, diferentierea lor facandu-se luand in considerare temperatura medie la care vei conduce in general si conditiile meteorologice predominante din zona in care locuiesti. 

Pagina:
          1 / 2          
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo