Anvelope auto

Anvelope 275/35 R19 - Alege din cele 75 produse

Gama variata de la producatori de top

Filtru
Aderenta
Consum
Latime
Inaltime
Raza
Incarcare
Viteza
Anotimp
Brand
Tip masina
Zgomot
Runflat
Ranforsat

TOP PREMIUM

1005.25 RON

1186.20 RON

Stoc suficient

livrare 5/7 zile  

Adauga in cos

TOP BUGET

444.37 RON

542.13 RON

Stoc suficient

livrare 7/10 zile  

Adauga in cos
Vino in service-urile noastre!
899.60 RON

1016.55 RON

Ultimele 2 bucati!

livrare 24/48 ore  

Adauga in cos

 275/35 R19 - cea mai larga gama de anvelope 275/35 R29, destinate masinii tale

Considerand ca dimensiunea de anvelope 275 35 R19 este destinata vehiculelor de tip turism, nefiind o dimensiune uzuala, echipa noastra cunoaste provocarile acestor tipuri de cauciucuri. Un astfel de vehicul suporta o greutate mai mare si este supus, de obicei, unor rute mult mai lungi. Este recomandat ca anvelopele 275 35 19 pentru autovehiculele destinate transportului de persoane sa aiba o eficienta foarte buna de franare pe carosabil umed sau orice alt tip de teren problematic. In cazul vehiculelor destinate calatoriilor turistice, este de preferat ca anvelopele acestora sa aiba caracteristici ridicate ale indicelui de eficienta in consumul de combustibil. Pe termen lung, toti acesti factori iti pot aduce economii in bugetul destinat autovehiculului tau. Din acest motiv, echipa noastra pune la dispozitie consiliere specializata, asigurata de un personal foarte bine pregatit si instruit, pentru a te ajuta cu raspunsuri la toate nelamuririle pe care le poti intampina cu privire la cauciucurile pe care doresti sa le achizitionezi.

 Ai nevoie de cauciucuri 275 35 r19 ? Iata ce vei gasi la noi in magazin!

Echipa noastra se diferentiaza prin diversitate. Am ales sa alcatuim stocul nostru de anvelope de vara si anvelope de iarna, atat de la producatori cu notorietate in domeniu, cat si produse de la producatori cu preturi mai accesibile. Acelasi lucru este valabil si pentru  gama de anvelope all season. Suntem constienti ca activitatea ta poate determina o frecventa ridicata de schimbare a cauciucurilor autovehiculului , ca in cazul vehiculelor pentru uz profesional. Astfel, E-roti ofera o solutie pentru majoritatea tipurilor de vehicule si nivelul acestora in frecventa kilometrilor parcursi, fie ca masina ta are nevoie de anvelope 275 35 r19, fie de orice alta dimensiune.

Pagina:
          1 / 4          
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo