Plată cu Cardul - E-roti.ro

Plată cu Cardul

Plată Simplă sau în Rate - Alege Opțiunea Care Ți se Potrivește


La e-roti.ro, ne dorim să facem experiența ta de cumpărare de anvelope cât mai simplă, flexibilă și securizată posibil. De aceea, am dezvoltat două opțiuni de plată: Plata cu Cardul și Plata în Rate, pentru a te ajuta să îți echipezi vehiculul în funcție de preferințele tale financiare.


Cum Funcționează Plata cu Cardul:


Selectează Opțiunea de Plată cu Cardul: În timpul procesului de cumparare, ai posibilitatea de a selecta "Plată cu Cardul" atunci când faci comanda pentru anvelopele tale.


Introdu Datele Cardului: După ce ai selectat opțiunea de plată cu cardul, va apărea o fereastră nouă în care poți introduce datele cardului tău. Această etapă este securizată pentru a proteja informațiile tale personale și financiare.


Selectează Numărul de Rate (Opțional): Dacă dorești să plătești în rate, vei avea opțiunea de a selecta numărul de rate pe care dorești să le alegi. Poți alege să plătești în rate sau într-o singură plată, în funcție de preferințele tale.


Confirmă Plata: După ce ai introdus datele cardului și ai selectat numărul de rate (dacă este cazul), poți finaliza tranzacția făcând clic pe butonul "Plătește" sau "Finalizează Comanda," în funcție de platforma noastră de cumparaturi.


Confirmarea Plății: Dacă tranzacția cu cardul a fost reușită, vei fi redirecționat către o pagină de confirmare a comenzii, unde vei primi o confirmare a plății și o mulțumire pentru comanda ta.


Acceptăm Carduri Visa și MasterCard: Indiferent de cardul Visa sau MasterCard pe care îl deții, poți utiliza cu încredere sistemul nostru de plată cu cardul pentru a face achiziții fără bătăi de cap. De la cardurile de credit la cardurile de debit, acceptăm orice tip de card emis de Visa sau MasterCard pentru a face experiența ta de cumpărare cât mai simplă și flexibilă posibil.


Plata în Rate: Dacă dorești să plătești în rate, urmează aceiași pași de mai sus pentru "Plata cu Cardul." După ce ai introdus datele cardului, vei avea opțiunea de a selecta numărul de rate în care dorești să faci plata. Alegeți numărul de rate care se potrivește cel mai bine nevoilor tale financiare.

Până la 4 Rate Egale Fără Dobândă: Suntem mândri să-ți oferim posibilitatea de a plăti pentru anvelopele tale în până la 4 rate egale, fără nicio dobândă suplimentară. Cu această opțiune, poți avea siguranța drumurilor în orice sezon, fără a simți o povară financiară grea. Ai flexibilitatea de a alege ce anvelope sunt potrivite pentru mașina ta, fără a face compromisuri.


Colaborăm cu Diverse Carduri de Credit: Pentru a-ți oferi opțiuni variate și flexibilitate în alegerea metodei de plată, colaborăm cu diverse instituții financiare de încredere și acceptăm următoarele carduri de credit pentru plăți în rate:


Card Avantaj: Dacă deții un Card Avantaj, poți alege să plătești în rate fără dobândă sau cu rate mici, adaptate bugetului tău. Acest card îți oferă libertatea de a-ți echipa mașina cu anvelope de calitate fără a depăși limita bugetului.


Bonus Card: Utilizând Bonus Card, ai posibilitatea de a plăti în rate, beneficiind totodată de recompense și avantaje speciale. Cu Bonus Card, faci cumpărături înțelepte și economisești în timp ce asiguri siguranța vehiculului tău.


Star Card : Cu Star Card, poți alege plățile în rate cu sprijinul și siguranța unei bănci de top. Echipa ta de la Banca Transilvania te susține în obținerea celor mai bune anvelope pentru mașina ta, astfel încât să circuli în siguranță.


 Alpha Bank: Colaborăm cu Alpha Bank pentru a-ți oferi opțiunea de a plăti în rate, astfel încât să-ți menții vehiculul în stare perfectă. Acum poți beneficia de serviciile noastre fără a compromite bugetul tău lunar.


Cu e-roti.ro, poți avea încredere că plățile tale cu cardul sunt protejate și sigure. Ne preocupăm de confidențialitatea și securitatea datelor tale personale și financiare, iar sistemul nostru este proiectat pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de cumpărare online.


Alege opțiunea de plată care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și echipa ta de la e-roti.ro este aici pentru a te ajuta și pentru a te asista pe tot parcursul procesului de cumpărare.

logo-uri banci cu card bancar


Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo