Anvelope auto

Anvelope - Alege din cele 332 produse

Gama variata de la producatori de top

Filtru
Aderenta
Consum
Latime
Inaltime
Raza
Incarcare
Viteza
Anotimp
Brand
Tip masina
Zgomot
Runflat
Ranforsat

TOP MEDII

172.76 RON

183.13 RON

Stoc suficient

livrare 24/48 ore  

Adauga in cos

TOP BUGET

112.07 RON

150.17 RON

Stoc suficient

livrare 24/48 ore  

Adauga in cos
Vino in service-urile noastre!

 Anvelopele Hifly - un mix excelent intre calitate inalta si rezistenta indelungata 

 Daca esti in cautarea unor anvelope de vara care sa-ti asigure aderenta sporita pe carosabil umed, dar si performanta si consum redus la drum lung, ori a unor anvelope de iarna care sa nu te lase la greu pe drumurile inzapezite sau cu polei, cauciucurile din aceasta categorie sunt o alegere inteleapta pentru conducatorii auto cumpatati. 

 Facand parte din gama pneurilor accesibile ca pret, aceste produse moderne sunt adaptate noilor tehnologii de productie si se potrivesc unei game largi de vehicule de pasageri sau chiar pentru transportul de marfuri. 

 Pneurile Hifly domina de ceva timp piata chinezeasca de profil si sunt exportate in cantitati semnificative catre Statele Unite ale Americii, Africa de Sud si majoritatea tarilor din Europa, remarcandu-se ca anvelope de buget cu un raport calitate-pret corect, care functioneaza optim, fara ca tu sa cheltui sume mari de bani pentru dotarea masinii tale. 

 Cauciucurile Hifly - o alegere cumpatata si trainica la drum 

 Forta care ghideaza filozofia brandului Hifly este mentinerea unui standard inalt de calitate pentru productia unor anvelope care, in scurta istorie a producatorului infiintat in 1995, a dovedit deja ca se poate ridica la niveluri respectabile ale eficientei si calitatii. 

 Pneurile Hifly, chiar si cele din categoria anvelopelor all season, se claseaza pe locuri fruntase in testele realizate de auditori independenti, obtinand scoruri satisfacatoare cu care se pot plasa cu usurinta chiar in categoria brandurilor de top, fara a face rabat de la avantajul esential al unui cost mai mic de achizitie, comparativ cu modelele oferite de alte branduri din industrie. 

Pagina:
          1 / 17          
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo