Anvelope auto

Anvelope - Alege din cele 28 produse

Gama variata de la producatori de top

Filtru
Aderenta
Consum
Latime
Inaltime
Raza
Incarcare
Viteza
Anotimp
Brand
Tip masina
Zgomot
Runflat
Ranforsat

TOP MEDII

147.00 RON

167.58 RON

Stoc suficient

livrare 24/48 ore  

Adauga in cos

TOP BUGET

127.06 RON

209.65 RON

Stoc suficient

livrare 24/48 ore  

Adauga in cos
Vino in service-urile noastre!

 Anvelopele Sava - calitate si traditie europeana pentru soferii romani

 Acest brand are o indelungata traditie in domeniul productiei de pneuri, fabricantul sloven incepand activitatea in acest domeniu in anul 1921. Fabrica de la Kranj, de la confluenta raurilor Kokra si Sava - de la care si-a luat si brandul denumirea - a produs decenii la rand cauciucuri pentru autovehicule pentru persoane si pentru transport de marfuri. 

 O garantie in plus a pneurilor auto Sava comercializate in magazinul online E-roti este faptul ca, incepand din anii ‘90, firma a fost preluata, treptat, de catre renumita companie americana Goodyear, din anul 2004 compania producatoare fiind cunoscuta sub denumirea Goodyear Dunlop Sava Tires. Cauciucurile din aceasta categorie sunt, astfel, produse sub standarde inalte de calitate. 

 Cauciucurile Sava - alegerea ideala pentru o folosire de lunga durata 

 Fie ca este vorba de anvelope de vara, fie ca este vorba de anvelopele de iarna, fiecare dintre pneurile Sava trebuie sa indeplineasca mai mult de 50 de criterii si teste dure de performanta inainte sa paraseasca portile fabricii, catre centrele de distributie si vanzare. Sunt masurate, printre altele, manevrabilitatea pe carosabil umed, distanta de franare, acvaplanarea in curbe, rezistenta la rulare, tractiunea, franarea si manevrabilitatea pe gheata si zapada. 

 Poti fi sigur, astfel, ca alegand acest brand, pretul, desi nu este din gama superioara specifica brandurilor premium, va reflecta intotdeauna o performanta solida a produselor. Acestea vor asigura atat siguranta ta in timpul condusului in orice conditii de drum si trafic, cat si caracteristici superioare din punctul de vedere al durabilitatii si al consumului de combustibili.

Pagina:
          1 / 2          
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo