Anvelope auto

Anvelope - Alege din cele 399 produse

Gama variata de la producatori de top

Filtru
Aderenta
Consum
Latime
Inaltime
Raza
Incarcare
Viteza
Anotimp
Brand
Tip masina
Zgomot
Runflat
Ranforsat

TOP MEDII

172.76 RON

183.13 RON

Stoc suficient

livrare 24/48 ore  

Adauga in cos
Vino in service-urile noastre!

Anvelope Uniroyal potrivite pentru zilele toride de vara sau gerul din timpul iernii

Uniroyal este un brand achizitionat de Michelin in 1990 recunoscut la nivel international. Acesta exista din 1868, la inceput fiind un mic magazin cu produse din cauciuc, material folosit rar pe vremea aceea. Au fost dezvoltate, ulterior, pneuri pentru biciclete si anvelope pentru autoturisme, care au tinut mereu pasul cu cele mai noi dezvoltari in domeniu.


Ai la dispozitie o varietate de produse Uniroyal in gama online, astfel ca poti gasi mereu anvelope de vara sau anvelope de iarna potrivite pentru diverse conditii meteorologice si marci de autoturisme. In functie de tipul autoturismului, poti alege dintr-o selectie de pneuri cu latimea cuprinsa intre 135 mm si 245 mm, inaltimea de 30-80 mm si raza de la 14 la 20 inchi.


Cauciucuri Uniroyal cu caracteristici de top pentru o varietate de tipuri de autovehicule

Poti sa gasesti o varietate de produse, indiferent daca ai nevoie de anvelope all season sau pentru un anumit anotimp. Toate modelele se caracterizeaza prin aceleasi specificatii tehnice de calitate. Indicele de franare pe teren umed este cuprins intre A si C, in functie de sezon si de colectia din care face parte cauciucul. Indicele de eficienta energetica este cuprins, in general, intre C si F.

Indicele de viteza al pneurilor Uniroyal din magazinul nostru online este mai ales T (viteza de pana la 190 km/h), dar exista si modele cu indicele Q, H, V sau Y (160, 210, 240 respectiv 300 km/h), dar nu numai. In ceea ce priveste indicele de incarcare, acesta variaza de la 71 pana la aproximativ 96 (de la 345 pana la 710 kg).

Pagina:
          1 / 20          
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo