Anvelope auto

Anvelope - Alege din cele 2 produse

Gama variata de la producatori de top

Filtru
Aderenta
Consum
Latime
Inaltime
Raza
Incarcare
Viteza
Anotimp
Brand
Tip masina
Zgomot
Runflat
Ranforsat

  Anvelopele Viatti - confort si siguranta pentru tine si masina ta 

  Marca Viatti este una dintre cele mai bune variante pentru automobilul tau atunci cand vine vorba de singuranta si confort. Aceasta marca are atat anvelope de vara, cat si anvelope de iarna, insa cel mai popular model al lor este cel de cauciucuri Viatti Brina. Cauciucurile rusesti Viatti sunt create din materiale atent alese, fiind realizate printr-un mecanism foarte complex care contribuie la crearea unui sistem aerodinamic al anvelopei. Varianta de anvelope de iarna Viatti Brina sunt potrivite pentru conditii meteo dificile si carosabil umed sau chiar aproape de inghet, oferind aderenta de care e nevoie pentru a avea un drum lin si sigur.  

 Anvelopele Viatti Brina - un model accesibil si fiabil pentru multe tipuri de autoturisme  

 Marca este una foarte versatila atat din punct de vedere al gamei de produse, cat si din punctul de vedere al modelelor de automobile pentru care functioneaza. Anvelopele Viatti au o anduranta foarte mare la diferite conditii meteo, cat si la diferite stiluri de rulare pe carosabil, astfel ca sunt o investitie buna si durabila, care va asigura multe drumuri finalizate cu bine pentru tine si masina ta. Acestea sunt usor de intretinut, insa trebuie verificate periodic pentru a te asigura ca se afla intr-o stare buna. Poti realiza acest lucru fie singur, daca te pricepi, fie la un service, daca ai nevoie de ajutor de specialitate.  

Pagina:
          1 / 1          
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo