Hotel anvelope: ce inseamna si ce avantaje iti aduce - E-roti.ro

Hotel anvelope: ce inseamna si ce avantaje iti aduce


Grija fata de masina ta nu inseamna numai ca tii la lucrurile tale, fie ele de valoare sau nu, ci si ca ai grija la siguranta in trafic, atat a ta, cat si a celorlalti. Schimbul intre anvelope de vara si anvelope de iarna trebuie realizat cel putin o data pe an, in functie de conditiile meteo. 


Folosirea anvelopelor de iarna este o cerinta impusa de legislatia rutiera pentru a preveni accidentele si pentru a asigura o circulatie fluida atat in oras, cat si pe drumurile nationale sau judetene. De asemenea, anvelopele de vara sunt necesare pentru a conduce in siguranta in anotimpurile calde. Ele au rezistenta crescuta, astfel incat temperaturile ridicate sa nu afecteze cauciucul si sa ii altereze proprietatile, dar au si un model mai putin reliefat pentru a-ti oferi o aderenta mai buna la asfalt. 


Daca vrei ca depozitarea anvelopelor sa nu fie o bataie de cap, poti apela la un hotel de cauciucuri, care iti va pastra pneurile in cele mai bune conditii, oricat ai nevoie. Vei afla din acest articol ce inseamna mai exact cazarea anvelopelor si ce avantaje iti aduce!


Cuprins

  1.  Hotel pentru anvelope de iarna, de vara sau all season: ce inseamna?

  2.  Gazduirea anvelopelor sau a cauciucurilor: ce avantaje iti aduce?


 1. Hotel pentru anvelope de iarna, de vara sau all season: ce inseamna?


Hotelul pentru cauciucuri iti va permite depozitarea anvelopelor all season, de iarna sau a celor de vara in conditii optime pentru oricat timp ai nevoie. Uneori poate fi dificil sa gasesti loc pentru cauciucuri, atunci cand schimbarea lor este necesara. De cele mai multe ori, vei avea nevoie de un spatiu dedicat, precum o boxa, un garaj sau o camera de depozitare. 


Chiar si asa, transportul lor poate fi dificil, iar alte obiecte si lucruri pot avea prioritate mai mare atunci cand dispui de spatii de depozitare. Un hotel pentru anvelope ofera servicii de pastrare a cauciucurilor pentru mai multi proprietari, in conditii de temperatura si umiditate potrivite. In acest mod, cauciucurile tale nu se vor deteriora si se vor mentine ca noi.


 2. Gazduirea anvelopelor sau a cauciucurilor: ce avantaje iti aduce?


Fie ca vrei depozitarea anvelopelor cu jante sau fara, hotelurile de acest tip au o serie de avantaje imbatabile:


  • Economisesti timp si spatiu. Depozitarea anvelopelor intr-un hotel de profil te va scuti de manevrarea acestora, lucru ce poate fi dificil de facut. Greutatea anvelopelor este semnificativa, iar caratul acestora nu este deloc placut. De asemenea, vei economisi spatiu, deoarece nu va mai trebui sa incarci boxa, garajul sau subsolul cu obiecte de mare volum. Un hotel de cauciucuri iti va economisi atat timp, fiindca nu trebuie sa cari anvelopele dintr-o parte in alta pentru montaj, cat si spatiu de depozitare, pe care il vei putea utiliza pentru obiecte si lucruri esentiale.

  • Beneficiezi de asigurare. Anvelopele tale vor fi asigurate intr-un hotel dedicat asa ca nu trebuie sa iti faci griji. Un spatiu de depozitare din casa, curtea sau blocul tau nu iti va oferi un astfel de beneficiu, ceea ce inseamna ca deteriorarea acestora va fi acoperita de catre tine in cazul unor evenimente neprevazute.

  • Poti beneficia de schimbarea anvelopelor. Foarte multe hoteluri de anvelope iti ofera serviciul de schimbare a cauciucurilor. Asta inseamna o grija in minus pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa te deplasezi cu masina in locatie si sa o lasi pentru putin timp pe mana profesionistilor. Mai apoi, poti pleca direct cu automobilul, cu cauciucurile schimbate, fara sa ai nimic de carat sau depozitat.

  • Conditiile de depozitare sunt optime. Conditiile de depozitare dintr-un hotel de anvelope sunt ideale pentru ca acestea sa nu se deterioreze si sa aiba o durata de viata cat mai mare. Nu va exista caldura excesiva, umiditate crescuta sau o temperatura prea scazuta intr-un astfel de hotel, precum se poate intampla in spatiile de depozitare personale.


Un hotel de anvelope te poate scapa de o multime de batai de cap. Cel putin o data sau de doua ori pe an trebuie sa schimbi cauciucurile astfel incat se te adaptezi la conditiile meteo. Asta inseamna deplasari, efort fizic pentru a transporta anvelopele noi si pe cele vechi, dar si spatiu ocupat in casa, curtea, garajul sau boxa ta. Atunci cand optezi pentru gazduirea cauciucurilor, totul va merge usor si rapid!

  

Sursa foto: Pexels.com 

Autor: E-Roti.ro
Publicat 25/07/2022 09:19
Alte știri care te-ar putea interesa
Top anvelope de vara 185 65 r15
Alegerea anvelopelor ar putea sa puna unele piedici persoanelor mai putin cunoscatoare, asa ca articolul de jos vine in sprijinul acestora cu informatii utile despre cele mai bune anvelope de vara 185 65 r15.
Cele mai bune anvelope de iarna pentru SUV
Daca aveti un SUV si planificati sa conduceti in conditii de iarna, este important sa va asigurati ca aveti anvelopele de iarna potrivite pentru a va oferi siguranta si confortul pe drum.
Anvelopa tubeless: ce este, cum arata si la ce se foloseste acest tip de pneu
Anvelopele tubeless reprezinta o inovatie in industria pneurilor, eliminand necesitatea camerei de aer si oferind rezistenta sporita la punctii si scurgeri de aer
Produse recomandate
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season. O data cu abonarea puteti primiti si actualizari de piata in legatura cu anvelopele si jantele

maestro logo
mastercard logo
visa debit logo
visa logo